0

Multiuse Bluetooth 4.0 GPS Tracker Locator Shutter

Deel:

Afkomstig uit faillissement veilen wij deze Multiuse Bluetooth 4.0 GPS Tracker locator en shutter! Deze multiuse tracker en shutter is de ideale gadget om je waardevolle spullen te beveiligen indien je ze kwijt raakt en je kunt het daarnaast ook als shutter gebruiken.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
Hennesschel
Cijfer: 9.2 (2204 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 14-07-2016

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Multiuse Bluetooth 4.0 GPS Tracker Locator Shutter

Wat is het precies? Om te beginnen is de belangrijkste functie van deze super handige gadget dat het een locator/tracker is die werkt op basis van bluetooth. Je kunt met deze tracker via je smartphone/tablet al je dierbare spullen beveiligen (bijvoorbeeld je hond, portemonnee, je auto op een grote parkeerplaats, je koffer, reisspullen en ga zo maar door).

Je zet de je smartphone/tablet aan en de bluetooth tracker geeft aan via de app op de map waar de locatie is van de GPS tracker. Het werkt alleen op bluetooth en het bereik is 25 meter. Met zijn bereik van 25 meter lijkt het niet een bijzonder groot bereik te hebben. Als je kind daadwerkelijk van huis loopt, dan gaat hij ongetwijfeld verder dan de aangegeven 25 meter. Maar juist op de momenten dat hij buiten bereik is, geeft de speciale gratis app op je telefoon een melding af, zodat je weet dat er actie van je wordt verwacht. Doordat de app is uitgevoerd met Google Maps weet je altijd exact de tracker terug te vinden!

Je download simpel de gratis app in de play of app store, verbindt de tracker en je bent ready to go! Het is mogelijk meerdere GPS trackers te verbinden met een smartphone. En natuurlijk wens je niet constant gepiep te horen als het niet nodig is. Daarom heeft de app ook een knopje 'Do not disturb', wanneer je even niet gestoord wil worden bijvoorbeeld!

Maar dat is niet alles. Je kunt de tracker ook gebruiken als shutter om bijvoorbeeld met 1 klik op de knop foto's te nemen, eventueel in combinatie met een selfie stick.

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden