0

VIDEO: Stock & Trade RUIMT OP!

WAALRE / ALPHEN AAN DEN RIJN - Tussen Kerst en Oud en Nieuw zal onze premium aanbieder Stock & Trade een grootse magazijn opruiming houden. De aanbieder is van plan om ruimte te maken voor de nieuwe voorraad voor 2017 en zal om die reden een grootse opruiming houden. Hiervan kunt u als klant profiteren omdat u de kans heeft om aantrekkelijke partijen te kopen. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt aan deze partijen goed verdienen door ze bijvoorbeeld weer op te delen per stuk en door te verkopen op Marktplaats, e-Bay of op diverse rommelmarkten het aankomende jaar.

Partijen zijn altijd interessant!

De partijen die geveild gaan worden zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Stock & Trade. Zoals u gewend bent van deze aanbieder zal de afwisseling groot zijn. Omdat u in dit geval biedt op partijen is de kans op verdienen bij doorverkoop extra groot. Wat dacht u van een vol kleedje tijdens koningsdag of honderden euro's extra door spullen weer door te verkopen op Marktplaats! Alles is mogelijk en u kunt er vooral een leuk "Zakcentje" mee verdienen!

De verzendkosten die u moet betalen moet u even doorheen kijken. Zoals hieronde rin de spelregels staan vermeld zal Stock & Trade er alles aan doen om dit in uw voordeel naderhand te berekenen. Een simpel rekenvoorbeeld kan u in veel gevallen al laten zien dat door een partij te kopen u stukken goedkoper uit bent met de verzendkosten dan dat u losse stuks zou kopen (deel het aantal items van een partij maar eens door de verzendkosten om u zelf een indicatie vd verzendkosten te geven).

Hoe werkt het?

Stock & Trade biedt de veilingen van partijen aan onder een apart veilingaccount die hierrr te vinden is. De partijen starten op een laag startbedrag en gaan weg naar de hoogste bieder (veiling per opbod).

>> DINSDAG 27 DECEMBER - EERSTE KAVELS ONLINE

Kavels worden in eerste instantie niet gecombineerd en u bent dus verplicht om voor ieder kavel de verzendkosten die vermeld staan af te rekenen. Na 7 dagen gaan we kijken naar klanten die 2 of meer kavels van de partijenveiling hebben gewonnen. Wij zullen vervolgens beoordelen of bepaalde bestelling gecombineerd verzonden kunnen worden en of dit dan ook in het voordeel van u (de klant) zal uitpakken. Wanneer wij er in slagen om bestellingen te combineren wordt het verschil in verzendkosten uiteraard altijd aan u gecrediteerd in de vorm van saldo op uw veilingaccount.

Video Impressie (Bezoek aan Waalre)

Om u een idee te geven van hetgeen we gaan veilen kunt u hier een korte video impressie bekijken!

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden