Direct contact: backoffice@jouwveilingen.nl
0

Garantievoorwaarden JouwVeilingen

Beste klant van JouwVeilingen.nl,

Omdat er soms nog misverstanden zijn over de garantievoorwaarden bij het kopen via JouwVeilingen, willen wij dit onderwerp hierbij nogmaals aan u toelichten. In onze veilingvoorwaarden staat o.a., dat er geen garantie op gewonnen kavels zit. Dit komt omdat wij geen retailer zijn, maar veilingaanbieder. Ook het recht op retour binnen 14 dagen is bij JouwVeilingen.nl niet van toepassing.

Desondanks willen wij onze klanten in voorkomende gevallen –indien mogelijk- graag helpen.

Wij vragen u daarom, wanneer u een kavel van ons ontvangt, dit direct te controleren op gebreken. Mocht er iets met de kavel niet in orde zijn, dan dient u dit binnen 3 werkdagen per e-mail bij de aanbieder te melden onder vermelding van factuur- en kabelnummer. Het e-mailadres van de aanbieder vindt u rechtsboven op de factuur.

Wanneer u dit binnen 3 dagen bij de aanbieder meldt, zal deze kijken of hij e.e.a. naar tevredenheid kan oplossen. Dit betekent niet dat u per definitie een nieuw exemplaar krijgt opgestuurd, maar dat er gekeken wordt of er een oplossing is voor het probleem. LET OP: na 3 werkdagen vervalt elke aanspraak op deze coulance regeling.

Wij vragen u daarom om bijvoorbeeld uw gewonnen boormachine of mixer direct even uit te proberen, zodat u ervan overtuigd bent, dat deze naar behoren werkt.

Voor alle duidelijkheid:

  1. Deze coulanceregel geldt alleen voor het technisch functioneren van nieuwe artikelen, dus niet voor demo-, showmodellen, of gebruikte artikelen.
  2. Drie dagen na ontvangst van uw kavel vervalt elke aanspraak op coulance (hierbij is de ontvangstdatum op de track & trace info van DHL bindend)
  3. U dient gebreken rechtstreeks bij de aanbieder te melden.

Wij hopen hiermee e.e.a. voor u duidelijk te hebben weergegeven en wensen u nog vele succesvolle biedingen op JouwVeilingen.nl!

Directie en Veilingaanbieders JouwVeilingen BV

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden