Direct contact: backoffice@jouwveilingen.nl
0

Hoe werkt jullie website?

BELANGRIJK: Om optimaal gebruik te maken van de nieuwe site is het belangrijk om te begrijpen hoe de "Flow" van de site werkt. Als je dit snapt haal je het meeste voordeel en scoor je de mooiste producten. Hieronder de 3 Categorieƫn waar we vanaf nu mee werken:

  1. NIEUW: We voegen op werkdagen iedere dag producten toe. Deze komen de "Flow" in bij de Categorie Nieuw. Afhankelijk van welke waarde we deze producten meegeven blijven ze daar een X-aantal dagen in staan. Standaard staat dit ingesteld op 10 dagen. Uitaraard prijzen we deze artikelen ook al scherp en dit is nu al terug te zien doordat zommige producten al snel verkocht worden. Het is dus niet altijd verstandig om te wachten op meer korting als je ze al kunt kopen voor een hele mooie prijs!

  2. DAILY DISCOUNT: Na ongeveer 10 dagen gaat een product vanzelf naar de volgende rubriek en komt hij in de "Daily Discount". Hier verlaagt het systeem 5 dagen lang de prijs nog verder met 10% extra per dag. Ook hier geldt; te lang wachten kan in je nadeel zijn als een ander je net voor is. Een goede prijs is een goede prijs en te hebberig worden werkt vaak in je nadeel (ook in het "echte" leven).

  3. VEILING: Is een artikel nog niet verkocht dan gaat hij de veiling in. Hierdoor wordt de veiling vanav NU iedere dag interessant om te volgen (en dus niet alleen meer op Zondag). Daarnaast zorgen de overgebleven veilingaanbieders voor een mooi aanbod iedere dag (Hennesschel, Deal4Real en KTC).
TIP;  Als je iets moois ziet kun je hem dmv het HARTJE toevoegen aan je lijst met favorieten.Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden