0

Pokemon Pokeball Powerbank NU €19,95

NIEUW - De rage van 2016 is toch wel het populaire spelletje Pokemon Go. Vele miljoenen mensen spelen inmiddels dit spelletje en de makers hebben het voor elkaar dat de jeugd het spelen van spelletjes op de Smartphone en het buitenspelen weer samen gaan doen!

Er is alleen 1 groot nadeel en dat is dat de accu van je smartphone wel heel erg snel leeg raakt door het spelen. De oplossing is natuurlijk een goede kwalitatieve Powerbank! Maar waar koop je die en wat is nou echt een goede Powerbank om je telefoon weer op te laden? Wij gingen op onderzoek uit en vonden het bedrijf die de Pokeball Powerbanks in Nederland (en Belgie) op de markt bracht.

De Test van de Pokeball Powerbank

Wij waren blij verrast toen we hem voor het eerst in onze handen hadden. De zeer degelijke en goed aanvoelende Powerbank van maar liefst 10.000mah. Vang je met de Pokeballs in het spel de meest uiteenlopende vreemde wezens, met deze Pokeball boost je jouw telefoon weer naar een 100% acculevel.

De eerste indruk van de Pokeball Powerbank; De ball voelt zeer degelijk en uiterst kwalitatief aan. Bij het maken van de "body" van de Pokemon Powerbank is in ieder geval niet bespaard op materiaal en afwerking. Met de bijgeleverde micro USB kabel kun je de Pokeball opladen waarna hij na 1,5 uur volledig is opgeladen. Door zijn fijne handzame afmetingen van 8,9 x 8,9 x 8,9 cm en slechts 245gr in gewicht is deze kleine krachtpatser ook makkelijk mee te nemen. Als je de powerbank aanzet, geeft hij ook nog eens licht door middel van zeer coole LED verlichting rondom de gehele bal.

Conclusie: Wij hebben in totaal onze iPhone 6 maar liefst 5x volledig op kunnen laden met 1 volle Pokeball Powerbank!

Laagste Prijs Garantie - NU €19,95

Omdat wij rechtstreeks contact hebben met de importeur van de Pokeball Powerbank kunnen wij je de laagste prijs garanderen. Bestel hem rechtstreeks in onze speciale OP=OP webshop.

> Pokemon Go Powerball Powerbank - VAN €49,95 / NU: €19,95 (KLIK HIER)

Bestel vandaag nog jouw Pokemon Pokerbak en je hebt hem morgen al in huis. Je kunt er maximaal 10 stuks per keer per klant bestellen. Dus pak hem gelijk mee voor een kennis, vriend of vriendin!

Technische Specificaties

  • Capaciteit: 10.000 mAh
  • Afmetingen: 8,9 x 8,9 x 8,9 cm
  • Gewicht: 245 gram
  • Micro USB kabel bijgeleverd
  • Met Led verlichting
  • Inclusief bandje met ringetje zodat je hem overal aan kunt bevestigen.
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden