0

Sinterklaas Tip - Hatchimals!

Moeite met het zoeken van een Sinterklaas cadeautje? Wij hebben de meest populaire Sinterklaas kado's van dit jaar voor je op een rijtje gezet. Alle kado's zijn voorzien van een directe link waar je hem het goedkoopst en direct kunt bestellen.

Beste Sinterklaas Kado - Hatchimals Draggles

  1. Hatchimals Draggles Paars - Het meest populaire product van de Sinterklaas van dit jaar zijn toch wel de Hatchimals. Dit bijzondere beestje kun je het beste vergelijken met de tamagotchi uit de jaren 90. In tegenstelling tot de tamagotchi is de Hatchimal een stuk groter met maar liefst 25cm. We lezen veel positieve reviews over de Hatchimals maar ook wel enkele negatieve. We namen zelf de proef op de som en kochten een Hatchimal om hem zelf eens te ervaren.

Hatchimals zijn bijzondere beestjes die je eerst zelf moet uitbroeden. Hou het ei warm, aai het en schud het niet te hard! Je zal de Hatchimal geluidjes horen maken en door de gekleurde lampjes weet je wat je moet doen om het sneller uit te broeden.

Als het zover is, zal de Hatchimal zichzelf uit het ei pikken! Ook dan zal je het moeten blijven aanmoedigen. Wees gerust, als je weg moet (naar school bijvoorbeeld), zal de Hatchimal stoppen met uitkomen en wachten tot je er weer bent. Je moet er natuurlijk wel bij zijn als je unieke Hatchimal uitkomt!

Eenmaal uitgebroed is het tijd je Hatchimal te verzorgen, mee te spelen en opvoeden. Je Hatchimal zal door jouw verzorging steeds meer eigenschappen erbij krijgen als het van baby naar puber naar volwassenen ontwikkelt. De Hatchimal zal beter kunnen lopen, praten en meer spelletjes met je kunnen spelen als het ouder wordt.

Welke Hatchimal heb jij uitgebroed? Welke van de twee het is, is namelijk een verrassing! Draggles zijn nieuwsgierig, dapper en energiek, maar ook verlegen en knuffelig.

Sinterklaas Kado's - Jongens

  1. PAW Patrol Patroller - Zeer populair voor kinderen tot 8 jaar.
  2. Playmobil Politiebureau met gevangenis - Het meest populair in de categorie Playmobil!
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden