0

TIP: Verzendkosten Besparen (!!)

LEES DIT BERICHT GOED: Via dit bericht helpen we je om verzendkosten te besparen op je gewonnen veilingen. Sinds kort hebben een geselecteerd aantal aanbieders van de veiling ook een eigen "koopjes-shop" waarin ze mooie aanbiedingen hebben staan. Hier kun je natuurlijk lekker in snuffelen maar het kan je ook helpen om verzendkosten te besparen!

Stel; je wint 1 artikel van een aanbieder in de veiling. Dan zou het natuurlijk mooi zijn als je wat meer spullen van die aanbieder zou winnen zodat je slechts 1x verzendkosten hoeft te betalen. Het is daarom ALTIJD verstandig om te proberen meer items van dezelfde aanbieder te winnen maar als dat niet lukt kun je vanaf nu bij sommige aanbieders extra producten toevoegen vanuit hun eigen "Koopjes-Shop". Voordat je gaat af rekenen is het ERG VERSTANDIG om altijd nog even snel een kijkje te nemen op zijn of haar aanbiedingen pagina. Hier kun je namelijk heel eenvoudig nog wat extra koopjes scoren en deze samenvoegen met de gewonnen veilingen zodat je optimaal profiteert van de door jou betaalde verzendkosten. De verzendkosten moet je toch betalen dus hoe voller jouw verzenddoos is hoe goedkoper je uiteindelijk uit bent toch?

Het is daarom zeer aan te raden om ALTIJD nog even een kijkje te nemen in de shop van de aanbieder! Zorg dat je dit altijd onthoudt voordat je gaat afrekenen!

SAMENGEVAT: Veiling gewonnen van een aanbieder? > ALTIJD nog even checken of deze aanbieder nog een leuk koopje heeft in zijn "Shop"!

Zo kun je zien welke aanbieders een eigen koopjeshoek hebben en gebruik maken van het voordeel door nog iets mee te pakken voordat je jouw gewonnen veilingen gaat betalen:


Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden