0

Veilen van Pallets (Grotere Items)

NIEUW: Wij kregen vaak de vraag of het ook mogelijk is om wat grotere partijen te veilen. In samenwerking met PostNL Vracht gaan wij de aankomende tijd ons magazijn opruimen en wat grotere partijen veilen. Met name voor klanten die met de artikelen die gekocht worden in de veiling een leuke eigen handel hebben in de doorverkoop in hun Gemeente is dit erg interessant.

De pallet wordt bezorgd door onze vervoerspartner PostNL. Dit betekent dat er een vrachtwagen van PostNL bij u thuis langs komt en de pallet voor uw deur aflevert. U dient er dus rekening mee te houden dat uw adres toegankelijk moet zijn met een vrachtwagen of dat u de chauffeur even opvangt aan de weg als uw adres niet met de vrachtwagen te bereiken is.

Uiteraard is het verzenden van een hele pallet een stukje duurder dan een pakket(-je) maar als je omrekent wat je normaal kwijt bent als alle dozen los aan je verstuurd zouden worden ben je een stuk goedkoper uit! Een slimme koopjesjager weet dat de kosten voor een pallet er dubbel en dwars uitgehaald worden... Wij adviseren u daarom ook dringend om door deze kosten heen te kijken en de kosten om te rekenen naar productniveau.

VOORBEELD: Op een pallet zitten 300 artikelen. De pallet kost 48 euro om te verzenden > U betaald dus slechts 16 cent verzendkosten per artikel!

Uiteraard is het belangrijk dat u aanwezig bent tijdens het bezorgen. Het is bij palletvervoer NIET zo dat de chauffeur 3x terug komt met de pallet! Hou er dus rekening mee dat u een adrres kiest waar u ook fysiek aanwezig bent.

Wij wensen u veel plezier en vooral gemak toe met deze nieuwe vervoersoptie!

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden