0

Dell Venue 11 Pro Intel i5

Categorie: Computers & Tablets
Deel:
EAN: 5397063739257

Schakel eenvoudig tussen de desktop-, laptop- en tabletmodi voor een meer flexibele en veelzijdige tablet-ervaring. De Venue 11 Pro biedt de draagbaarheid van een tablet, de kracht van een Ultrabook en de beleving van een desktop.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
S-Ocean BV
Cijfer: 8.2 (40 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 06-07-2016

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Dell Venue 11 Pro Intel i5

Komt met originele oplader!

Heeft een 10,8" beeldscherm met Full HD Resolutie. Beschikt over 4GB Ram en een 128GB harde schijf.


Gebruik. Deel. Verbind.

Ongelooflijke eerste indruk: met het 10,8-inch beeldscherm met hoge Full HD-resolutie (1.080p) en een brede kijkhoek zitten u en uw vrienden op de voorste rij bij uw favoriete HD-films. Deze tablet is perfect voor het maken van een verbluffende presentatie, of het bekijken van uw favoriete HD-film.

Volledige toegang, overal: met PocketCloud 2.0 hebt u toegang tot uw inhoud en applicaties vanaf een pc, smartphone, of tablet om uw bestanden bij te werken en te delen, waar u ook bent.

Vereenvoudigde samenwerking: stream HD-video's en foto's draadloos van uw tablet naar een groot scherm via ingebouwde technologie voor draadloze applicaties. Alles wat u nodig hebt is een compatibele media-adapter (los verkrijgbaar) en een beeldscherm wat geschikt is voor HDMI.

Tik om te koppelen, tik om te delen: deel foto's, maak verbinding met populaire Windows-apps: mail, SkyDrive, nieuws en meer, of deel een website — allemaal draadloos. De Venue 11 Pro tablet is uitgerust met Near Field Communication (NFC) waarmee u deze gemakkelijk koppelt met andere NFC-compatibele apparaten, zoals hoofdtelefoons, luidsprekers en andere pc's.


Een tablet die voor u werkt

Gepersonaliseerde interactie: absolute nauwkeurigheid en eenvoudig aantekeningen maken dankzij het 10-punts gevoelige aanraaktoetsenbord en de optionele ondersteuning voor de Dell Active Stylus.

Vergadertechnologie: vergader op afstand met de 8 megapixel (achterzijde)/2 megapixel (voorzijde) camera's, SRS Premium Audio en adaptieve ruisonderdrukking met twee of vier microfoons (afhankelijk van de configuratie) voor videoconferenties en soft phone.

Laat uw oplader thuis: werk de hele werkdag door (8-10 uur) met de Venue 11 Pro. Dankzij de lange batterijduur vliegt u van New York naar Los Angeles met één geladen batterij, of ontspant u thuis op de bank en kijkt u vier films achter elkaar. Voeg het optionele mobiliteitstoetsenbord met ingebouwde batterij toe en ga nog langer door zonder opladen.

Prestaties waarop u kunt rekenen
Doe meer met minder plug-ins: krachtige en efficiënte processoren variërend van de Quad Core Intel Atom tot de ultrakrachtige Intel Core i5 processoren. Deze bieden de perfecte balans, verhogen daardoor de applicatieprestaties en leveren een lange batterijduur.

Geef uw productiviteit een zetje: sluit meerdere monitoren aan, maak een directe verbinding met uw netwerk voor hogere snelheden en zet bestanden sneller over met USB 3.0.

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden