0

Petainer Draadloze Omheining Hond

Deel:

Dit draadloze omheining systeem kan worden gebruikt voor een hond, maar ook voor andere huisdieren. Dit elektronische systeem is zeer uitgebreid en geavanceerd. Je kunt dit systeem gebruiken om te voorkomen dat jouw hond buiten het door jou gewenste gebied of terrein komt.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
Firma Reinders
Cijfer: 8.8 (537 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 25-01-2018

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Petainer Draadloze Omheining Hond

Draadloze Omheining Hond

Dit draadloze omheining systeem kan worden gebruikt voor een hond, maar ook voor andere huisdieren. Dit elektronische systeem is zeer uitgebreid en geavanceerd. Je kunt dit systeem gebruiken om te voorkomen dat jouw hond buiten het door jou gewenste gebied of terrein komt. Je bepaalt zelf het gebied waarbinnen een hond vrij kan bewegen, en waarbuiten het voor de hond verboden is om te komen. Je zet dit gebied af door middel van vlaggetjes en touw. De hond draagt een halsband met een receiver. Wanneer de hond aan de grenzen van dit gebied komt, wordt de hond door middel van geluidssignalen en elektrische schoksignalen gewaarschuwd. 

plus  Zeer uitgebreid systeem
plus  Omheining waarbinnen dier moet blijven
plus  Bereikt tot 2500 vierkante meter
plus  Zeer veel functies 

Uitgebreide functies

Dit systeem kent vele functies, waaronder:

- Speed Detect Anti-Run through: deze functie zorgt ervoor dat er het level van de schokintensiteit wordt verhoogd wanneer de hond sneller gaat bewegen. Hierdoor wordt voorkomen dat de hond door de omheining rent. Mocht dit ondanks de waarschuwingssignalen toch gebeuren, dan zorgt de ‘Wire Break Indicator’ ervoor dat er een luid geluidssignaal en een flitsend licht verschijnt op de transmitter.

- Proportionele elektrische schok: hoe dichter de hond bij de grenzen van het veld komt, des te intenser de schok zal zijn. - Progressieve waarschuwingstoon: er zal twee keer een waarschuwingstoon worden afgespeeld gevolgd door een schok als de hond zich dichter naar de grenzen van het veld blijft bewegen. - Variable Field Width Contol: deze functies stelt jouw in staat om exact de breedte van het signaalveld te controleren. - Wanneer er meerdere halsbanden worden aangeschaft is het mogelijk die op eenzelfde systeem aan te sluiten. Hier zit geen grens aan.

- Bereik tot 2500 vierkante meter. 

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden