0

Beats by Dr Dre Solo 2 Wireless White

Categorie: Elektronica Divers
Deel:
EAN: 0848447012596

​De Solo 2 is de tweede koptelefoon in deze "Solo" serie van Beats by Dre. Met deze koptelefoon is het bezoeken van een privéconcert niet meer nodig. Geniet vanaf nu dagelijks van een privéconcert. De Solo 2 beschikt over een verbeterde ingebouwde akoestiek dat zorgt voor een wijder en helder gel....

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
Capital Veilingen
Cijfer: 9 (707 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 14-10-2019

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Beats by Dr Dre Solo 2 Wireless White

Dit artikel is afkomstig uit een Demo-Opstelling van een bekende winkelketen en mag door ons verkocht worden met een aanzienlijke korting. Het artikel is gebruikt voor Demo doeleinde en wordt geleverd exclusief bekabeling en oplader.  Een geschikte oplader kan zelf heel eenvoudig worden aangeschaft bij bijvoorbeeld een elektronica winkel. 


Omvang: Artikel wordt geleverd zoals afgebeeld op de foto's. De originele verpakking, Kabels, Oplader, Manual hiervan ontbreekt. Benodigde kabels zijn tegenwoordig zeer eenvoudig te bestellen bij de website Allekabels.nl (klik hier voor hun website).

LET OP: Artikel heeft eventueel LICHTE aanraak- of gebruikerssporen. Dit is te zien op onze zelfgemaakte foto's in de fotoreeks; Bekijk deze voor meer details.


De Solo 2 is de tweede koptelefoon in deze "Solo" serie van Beats by Dre. Met deze koptelefoon is het bezoeken van een privéconcert niet meer nodig. Geniet vanaf nu dagelijks van een privéconcert. De Solo 2 beschikt over een verbeterde ingebouwde akoestiek dat zorgt voor een wijder en helder geluid. Naast het fraaie geluid beschikt de Beats by Dre Solo 2 over een adembenemende uiterlijk. Met deze on-ear koptelefoon wil je lang muziek blijven luisteren. Naast het helder geluid beschikt de on-ear koptelefoon over een ControlTalk functie waarmee je inkomende telefoongespreken kan voeren. Via de ingebouwde microfoon is het gebruik van de ControlTalk nog makkelijk voor je gemaakt. Na gebruik is de Solo2 makkelijk op te klappen en mee te nemen.

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden