0

D-Link AC1200 Dual Band Whole Home Mesh Wifi

Categorie: Elektronica Divers
Deel:
EAN: 790069437335

Als er een ding is dat thuiszitten ons geleerd heeft, dan is dat het gegeven dat langzame verbindingen met het internet verbannen moeten worden. Thuiswerken is zo een ramp en ook het kijken van een serie (al dan niet met een zeurende partner) wordt zo een exercitie van vervelende proporties. Gelukkig leer je van dat soort dingen en doe je er iet

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
iBOOD Stock Sale
Cijfer: 8.5 (1031 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 21-06-2021

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie D-Link AC1200 Dual Band Whole Home Mesh Wifi

Als er een ding is dat thuiszitten ons geleerd heeft, dan is dat het gegeven dat langzame verbindingen met het internet verbannen moeten worden. Thuiswerken is zo een ramp en ook het kijken van een serie (al dan niet met een zeurende partner) wordt zo een exercitie van vervelende proporties. Gelukkig leer je van dat soort dingen en doe je er iets aan. En dat kan met dit dual band whole home mesh wifisysteem. 


Bereik in het hele huis!

Het Covr-systeem bestaat uit twee units die samen een wifinetwerk vormen dat je hele huis bereikt. Zo ben je overal vlekkeloos online. Het systeem heeft een bereik van ongeveer 300 m², dus dat zit wel goed. Tot ver in je achtertuin!

Snel, naadloos en betrouwbaar

Het Covr-systeem maakt gebruik van Smart Roaming technologie waardoor je automatisch verbonden wordt met de dichtstbijzijnde unit. Je kunt van kamer naar kamer lopen en zelfs van verdieping wisselen terwijl je gewoon verbonden blijft. Zo geniet je van een naadloze verbinding, overal in huis. Beter nog: het signaal is altijd op volle sterkte. Covr is namelijk ook uitgerust met Smart Steering technologie waarmee altijd automatisch de snelste en minst drukke band wordt gebruikt voor een optimale online ervaring. Voeg daar nog MU-MIMO technologie aan toe om verkeer naar meerdere apparaten efficiënt af te handelen en je hebt een systeem dat gewoon werkt. Punt.

Bufferen? NEEN!

Dankzij het gebruik van dual-band technologie (twee banden) kunnen snelheden oplopen tot 1.2 Gbps. Combineer dat met de eerder genoemde voordelen en je geniet van vlekkeloze videogesprekken, (4K) series streamen zonder problemen en bestanden downloaden terwijl een huisgenoot z’n gamingavonturen livestreamt op Twitch. Hiermee is het mogelijk.

Ouderlijk toezicht

Ook fijn is het gegeven dat jij als beheerder volledige controle over het Covr systeem hebt. Zo heb je toegang tot ouderlijk toezicht via de D-Link wifi mobile app waarmee je alles in goede banen leidt. Verder is het mogelijk om te zien welke apparaten met het netwerk verbonden zijn, is het mogelijk om schema’s in te stellen van wanneer een bepaald apparaat wel / niet online mag en kan je gastlogins en blokkades instellen.

Eenvoudige installatie

Je Covr systeem is ‘out of the box’ al gekoppeld en gebruiksklaar. Het enige wat je nog rest is de installatie voltooien in 3 stappen met de app. Het koppelen van slimme apparaten is ook uitermate simpel met de one-touch WPS knop.

Strak design

De units van de D-Link Covr mogen gezien worden met hun compacte, discrete design, zachte hoeken en een zacht wit backlight. Met andere woorden: met dit systeem in huis heb je geen last van lelijke antennes die ‘in je ogen prikken’ of flitsende leds.

Met een D-Link Covr systeem haal je dus een systeem in huis waarmee je naadloos online verbonden bent met al je apparaten. Ja, ook je smart home apparaten zijn zo verbonden, dus wat dat betreft is Covr een goede keuze. En het design mag gezien worden! Als je voor een snelle verbinding gaat, kies dan voor dit Covr systeem van D-Link. Dan zit het drie keer (snel, makkelijk in gebruik, goed uitziend) goed.

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden