0

Duux Motion 2-in-1 Luchtbevochtiger Luchtreiniger

Categorie: Elektronica Divers
Deel:
EAN: 8716164995329

Hoofdpijn, verkoudheid, griep, vermoeidheid: het passeert bij jou allemaal de revue. En dat terwijl je hygieumlne gewoon op orde is. Heb je er misschien ooit aan gedacht dat het ook kan komen door een slechte luchtkwaliteit in je woning? Dit zijn namelijk symptomen die veroorzaakt kunnen worden door een te droge lucht en door pollen die rond bli

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
iBOOD Stock Sale
Cijfer: 8.5 (1059 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 29-04-2021

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Duux Motion 2-in-1 Luchtbevochtiger Luchtreiniger

Een optimale luchtkwaliteit in kamers kan een fundamenteel verschil maken tussen ziek en gezond - zeker nu we steeds meer thuis zijn. Met de Duux Motion zorg je voor een optimale luchtkwaliteit.

Onvoldoende luchtvochtigheid?

Hoofdpijn, vermoeidheid en doordringende ogen kunnen worden aangemoedigd en verergerd door droge kamerlucht. De Duux Motion zorgt voor een optimale luchtvochtigheid en dus meer gezondheid. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 40 en 60 procent. Wanneer het beduidend lager valt, zoals vaak in de winter het geval is, kunnen virussen en bacteriën gemakkelijker overleven.

Een investering in gezondheid

Wist u dat binnenlucht tot vijf keer meer vervuild is dan buitenlucht? Door slechte ventilatie en goede isolatie verzamelen zich binnen steeds meer fijnstof, gassen, rook en pollen. Dat kan niet geheel ongevaarlijk zijn als we bedenken hoeveel tijd we op dit moment thuis zijn. Duux Motion bevochtigt de lucht en reinigt deze ook.

Gezond in het thuiskantoor

De Duux Motion zorgt ervoor dat je niet ziek wordt van thuisblijven. Hij is uitgerust met een spray-emissie, die een fijne nevel van 250 ml per uur verstuift - en dat tot wel 12 uur lang. Het geïntegreerde koolstoffilter elimineert geuren, terwijl de schijffilters stof en pollen opvangen. De zilverionenpatroon in het waterreservoir veroorzaakt emissies.

Makkelijk te gebruiken

Motion gebruiken is net zo eenvoudig als fietsen. Het apparaat heeft een instelbare hygrostaat voor zelfregulerende bevochtiging en een aparte nachtmodus voor een goede nachtrust.

Je kunt de Duux Motion in actie zien in de volgende video. Om dit te doen


Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden