0

Konig SAS-CARCAM10 Full HD Dashcam

Categorie: Elektronica Divers
Deel:
EAN: 5412810212156

De SAS-CARCAM10 heeft een helder 1.5 inch LCD scherm om precies te zien wat wordt opgenomen. Door de 1080p camera is het beeld ook goed en met de infrarood LED’s kan op korte afstand in het donker worden opgenomen. De König SAS-CARCAM10 heeft daarnaast verschillende functies zoals een G-sensor.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
Hennesschel
Cijfer: 9.2 (2409 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 03-07-2016

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Konig SAS-CARCAM10 Full HD Dashcam

Met de Full HD autocamera van König film je de weg voor je in hoge kwaliteit. De dashcam heeft een beeldhoek van 130 graden. Hierdoor leg je niet alleen het verkeer voor je vast, maar ook een deel van de omgeving. Je monteert de dashcam eenvoudig op de voorruit met de zuignap. Door de bewegingsdetectie start de camera automatisch met filmen zodra je begint te rijden. Rijd je meer 's avonds dan overdag? Dankzij de nachtmodus zijn de filmbeelden helder en gedetailleerd. Mocht je ergens tegenaan rijden, dan wordt dit door de G-sensor geregistreerd. Door deze beelden te markeren zal de camera ze niet overschrijven en blijven ze bewaard.

Deze König SAS-CARCAM10 heeft een helder 1.5 inch LCD scherm. Hierop kunnen de huidige en eerder opgenomen opnames worden bekeken. Daarnaast is het scherm handig om de instellingen van het menu te wijzigen. De SAS-CARCAM10 heeft een automatische screensaver, hiermee kan het LCD scherm na een aantal in te stellen minuten automatisch worden uitgeschakeld zodat hij de bestuurder niet afleidt tijdens het autorijden. Deze SAS-CARCAM10 dashcam is uitgerust met Motion detection. Hierdoor kan de camera ook worden gebruik in parkeerstand. Hij begint dan automatisch met filmen wanneer beweging wordt waargenomen. Let erop dat voor het gebruik van de motion detection een continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakelde motor.

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden