0

Lenovo Smart Clock met Google Assistant

Categorie: Elektronica Divers
Deel:
EAN: 194552196943

Deze Lenovo smart clock heeft iets van toen en nu. Enerzijds is het een wekkerradio, maar qua technologie is hij helemaal nu. Ja, hij wekt je en je kunt zien hoe laat het is. Maar ook draait hij muziek voor je zonder vervelende radio-djrsquos, en je kunt hem zelfs vragen stellen. Zeg nou zelf: dat is toch een ideale gadget voor in je slaapkamer

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
iBOOD Stock Sale
Cijfer: 8.5 (1110 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 01-10-2021

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Lenovo Smart Clock met Google Assistant

Deze Lenovo smart clock heeft iets van toen en nu. Enerzijds is het een wekkerradio, maar qua technologie is hij helemaal nu. Ja, hij wekt je en je kunt zien hoe laat het is. Maar ook draait hij muziek voor je zonder vervelende radio-dj’s, en je kunt hem zelfs vragen stellen. Zeg nou zelf: dat is toch een ideale gadget voor in je slaapkamer?

Dit is de Lenovo Smart Clock

Deze Lenovo slimme wekkerradio heeft een 4” touchscreen (10 cm) waarop je de tijd kunt zien en nog heel veel meer. Je hebt de mogelijkheid om gewekt te worden met honderden geluiden en media waaruit je kan kiezen. Wil je nog even blijven liggen? Dan tik je op de Smart Clock en kijk je op het scherm. Daar zie je het weer, afspraken, verkeersinformatie, nieuws en meer. Zo begin je goed voorbereid aan je dag.

“Ok, Google …”

Via de ingebouwde Google Assistant is het mogelijk om vragen te stellen en om opdrachten te geven. Stel een alarm in, speel muziek af voor het slapen gaan, of vraag naar het tijdstip van je volgende afspraak. Ook heb je de mogelijkheid om je 'smart home' te bedienen. Volledig handsfree. Doe de lichten uit, doe de deur op slot en noem maar op. Je kunt ook alarmsuggesties zien en instellingen opgeven met je stem of via het touchscreen. En achterop het apparaat zit een aparte USB-poort om je telefoon op te laden. Handig!

En dan nu: muziek!

Beluister je favoriete muziek, radiozenders en meer. Met een multiroom-opstelling kun je je Smart Clock toevoegen aan een groep luidsprekers en audio afspelen op verschillende apparaten in meerdere ruimtes. Je Smart Clock werkt ook met een Chromecast in je netwerk. Je kunt je favoriete programma's, films en muziek met een stemcommando aan je smart clock streamen naar je tv of luidsprekers. 

Dit is de Lenovo smart clock, de wekkerradio anno 2020, die hoort toch ook in jouw slaapkamer? Hij maakt je wakker, serveert je muziek, toont je afspraken en je kunt hem zelfs vragen stellen. Wat wil je nog meer? :)

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden