0

Originele Samsung Qi Draadloze Fast Charging Stand

Categorie: Elektronica Divers
Deel:

Laagst verkochte prijs:
€5,00 (op 08-09-2019)

Snel en draadloos opladen.Het opladen van uw Samsung Galaxy (Alle modellen vanaf de Galaxy S6), is door de nieuwe Qi-technologie nog nooit zo snel en makkelijk geweest. U hoeft uw smartphone niet te verbinden met een kabel. Leg gewoon uw mobiele apparaat op de stijlvolle standaard en hij begint met opladen.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
KTC Kuiper Trading
Cijfer: 9.1 (2313 beoordelingen)
Geschiedenis:

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Originele Samsung Qi Draadloze Fast Charging Stand

Snel en draadloos opladen
Het opladen van uw Samsung Galaxy is door de nieuwe Qi-technologie nog nooit zo snel en makkelijk geweest. U hoeft uw smartphone niet te verbinden met een kabel. Leg gewoon uw mobiele apparaat op de stijlvolle standaard en hij begint met opladen.

Opmerking: de FAST CHARGE feature is beschikbaar voor de Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 EdgePLUS, Galaxy Note5 en latere modellen. Alle andere toestellen die Qi-charging ondersteunen kunnen ook opgeladen worden echter met normale oplaadsnelheid.

De ideale positie
Voor de ideale positie zet u uw Galaxy horizontaal of verticaal in de houder om foto's en video's te bekijken tijdens het opladen. Gemak en stijl worden perfect gecombineerd in deze Wireless Charger Stand. De Samsung Wireless FAST CHARGER helpt u om uw directe omgeving netjes te houden. Hij ziet er mooi uit, waar u hem ook gebruikt: de woonkamer, de slaapkamer of op kantoor.

Batterij LED indicator
Het LED lampje aan de voorzijde geeft aan wanneer uw toestel opgeladen is. Tijdens het opladen is het lampje blauw; zodra uw toestel volledig opgeladen is wordt het lampje groen

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden