0

TechniSat DigitRadio 361 CD IR CD / Radiosysteem

Categorie: Elektronica Divers
Deel:

TechniSat DigitRadio 361 CD IR CD / radiosysteem antraciet. De slanke, compacte behuizing van de DIGITRADIO 361 CD IR biedt eersteklas muziek en verbluffend geluid van stereokwaliteit, met de luidsprekers ingebouwd in een basreflexkast. LET OP!! Betreft retour artikel, niet getest, houd u hier rekening mee met uw bod. Verpakking is minder.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
Hennesschel
Cijfer: 9.2 (2416 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 02-11-2019

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie TechniSat DigitRadio 361 CD IR CD / Radiosysteem

LET OP!! Betreft retour artikel, niet getest, houd u hier rekening mee met uw bod.

De slanke, compacte behuizing van de DIGITRADIO 361 CD IR biedt eersteklas muziek en verbluffend geluid van stereokwaliteit, met de luidsprekers ingebouwd in een basreflexkast. Het individueel correcte geluid wordt bepaald door verschillende geluidsinstellingen zoals FLAT, CLASSIC, ROCK, POP en JAZZ. Het apparaat ontvangt naast DAB + en FM ook internetradio, wat voor hen een vrijwel onbeperkte zenderkeuze betekent. Zelfs het privé-muziekarchief is niet te kort op dit minisysteem. Of het nu gaat om CD's, muziekbestanden of streams: met deze digitale radio speel je muziek af via de geïntegreerde CD-speler, de USB-interface of via Bluetooth-audiostreaming op en neer. Naast de meegeleverde afstandsbediening is het ook mogelijk via de app.

DAB + digitale radio in perfecte geluidskwaliteit.
DAB + digitale radio is ruisvrije radio met extreem robuuste ontvangst. DAB + biedt een breed scala aan radio-uitzendingen landelijk in de beste digitale kwaliteit voor zijn regionaal beperkte aantal FM-programma's. Bovendien zijn er tal van regionale zenders.

Onbeperkte radiodiversiteit van internet.
Met de geïntegreerde internetradiofunctie hebt u toegang tot duizenden internetradiostations. Verbind het apparaat met het thuisnetwerk. Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid en automatisch bijgewerkt, zodat u in de toekomst tal van spannende programma's van over de hele wereld kunt blijven ontdekken (vereist breedbandinternettoegang).

Geniet van muziek uit het netwerk.
Met UPnP-audiostreaming hebt u met het apparaat toegang tot de gedeelde muziekbestanden van het netwerk, zoals: B. op de MP3-bestanden van een netwerk harde schijf of een pc. Om uw favoriete muziek die op het netwerk is opgeslagen rechtstreeks op het apparaat af te spelen.

Luister op en neer naar uw CD-verzameling.
U kunt luisteren naar uw complete CD-verzameling op de geïntegreerde CD-speler. De CD-speler ondersteunt zowel klassieke audio-CD's als CD-R- en CD-RW-formaten. Bovendien kunt u ook MP3-CD's afspelen.

Luister naar de klassieke radio.
Ontvang klassieke FM-radiostations in uw ontvangstruimte. Radio Data System (RDS) geeft u ook geavanceerde uitzendinformatie en alternatieve frequenties voor het geluisterde FM-radiostation.

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden