0

Tefal Ultrablend Cook BL962B High Speed Blender

Categorie: Elektronica Divers
Deel:
EAN: 3016661149757

Een snelle levensstijl en een gezonde levensstijl, gaat dat wel samen? Ja hoor! Deze quotkokendequot blender blend in een handomdraai jouw drukke leven met een gezonde levensstijl. Voeg de gewenste ingredienten toe en de blender doet de rest. Zo maakt hij voor joude heerlijkste koude smoothies, milkshakes en coulis. En de lekkerste warme sauzen,

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
iBOOD Stock Sale
Cijfer: 8.5 (1110 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 06-10-2021

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Tefal Ultrablend Cook BL962B High Speed Blender

Een snelle levensstijl en een gezonde levensstijl, gaat dat wel samen? Ja hoor! Deze "kokende" blender blend in een handomdraai jouw drukke leven met een gezonde levensstijl.

Voeg de gewenste ingrediënten toe en de blender doet de rest. Zo maakt hij voor jou de heerlijkste koude smoothies, milkshakes en coulis. En de lekkerste warme sauzen, soepen en compotes. Aperitiefje of cocktailtje? Deze blender crusht ook ijs!

Nauwkeurige temperatuurregeling

Geniet van diverse smakelijke warme en koude gerechten dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling die de allerbeste smaak vrijlaat.

High speed blender

Behalve je drankjes en gerechten op de juiste temperatuur brengen, is deze blender ook een kei in keihard blenden. Doordat deze blender met hoge snelheid alles fijnmaalt, worden alle aroma's uit de ingrediënten goed vrijgegeven.

Acht automatische bereidingsprogramma's

Met de acht automatische bereidingsprogramma's (Soep, Coulis, Warme saus, Compote, Meergranen Amandel- of Sojamelk, Ice Crush, Groene smoothie en Milkshake) maak je heel eenvoudig allerlei recepten. Ook het filteren van plantaardige melk is niet meer nodig. Het gebruiksvriendelijke digitale display wijst je de weg. Auto Clean zorgt ervoor dat alles weer schoon gemaakt wordt na de bereiding.

Hittebestendige glazen kan

Het is niet de vraag hoe vaak je deze blender gaat gebruiken, het is de vraag of deze blender jouw frequente gebruik aan kan. Nou, daar kunnen wij duidelijk over zijn: dat kan hij zeker! Zelfs als je, direct na het crushen van je ijs voor de Limoncello (altijd een geslaagd digestief), de hete soep in de blender gaat bereiden, zal het hittebestendige glas geen kik geven. Je tafelgenoten daarentegen wel.

Bedenk maar alvast welke heerlijke - en gezonde - gerechten jij in een handomdraai op tafel gaat zetten met deze Ultrablend Cook blender van Tefal. Alle lof is alvast voor jou.Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden