0

Xiaomi Roidmi F8 Steelstofzuiger

Categorie: Elektronica Divers
Deel:
EAN: 6970019140759

Laagst verkochte prijs:
€20,00 (op 07-11-2021)

Xiaomi Roidmi F8 Steelstofzuiger. De Roidmi F8 Storm is een enorm veelzijdige stofzuiger die het stofzuigen een stuk eenvoudiger maakt. Deze handige draadloze stofzuiger is draadloos en werkt daardoor ook als handstofzuiger. LET OP!! Betreft retour artikel met de mededeling laad niet op. Zonder de verpakking ext.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
Hennesschel
Cijfer: 9.2 (2789 beoordelingen)
Geschiedenis:

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Xiaomi Roidmi F8 Steelstofzuiger

 LET OP!! Betreft retour artikel met de mededeling laad niet op.

De Roidmi F8 Storm is een enorm veelzijdige stofzuiger die het stofzuigen een stuk eenvoudiger maakt. Deze handige draadloze stofzuiger is draadloos en werkt daardoor ook als handstofzuiger.

De Xiaomi Roidmi F8 Storm onderscheidt zich door de zeer lange gebruiksduur van maar liefst 55 minuten. De F8 Storm is ook al in 2,5 uur opgeladen. Dit is te vergelijken met een Dyson V10, die echter bijna twee keer zo duur is! 

Dat niet alleen: de stofzuiger heeft een zachte rolreinigingskop waardoor de stofzuiger ideaal is voor harde oppervlakken als laminaat maar ook voor zachte oppervlakken als tapijten en matten. De Roidmi F8 is ideaal voor alle vloertypes!

De nieuwe Xiaomi Roidmi F8 stofzuiger

Deze krachtige handstofzuiger heeft 3 functies: standaard, medium en maximum. Niet alleen voor alle vloertypes, maar ook voor allerlei soorten vuil. Met de Standard optie heb je al vaak genoeg zuigkracht voor de meeste oppervlakken. Voor de zeer grondige reiniging kan je altijd nog voor de Maximum optie kiezen!

De Roidmi F8 wordt geleverd met erg veel accessoires, zie de tweede foto voor een overzicht. Naast de al genoemde borstel voor zachte én harde vloeren, is de F8 Storm ook te gebruiken met een anti-mijt borstel. Hiermee worden alle allergiedeeltjes meegezogen en blijven ook daadwerkelijk in de stofzuiger achter, met dank aan het HEPA 13 filter. 

De Roidmi F8 heeft een modern design en ziet er met zijn witte kleur echt chic uit. De stofzuiger is super stijlvol voor een huishoudelijk apparaat. De stofzuiger is gefabriceerd met hoogwaardig kunststof en metaal. Hierom hoeft de stofzuiger niet verborgen te blijven in een gangkast of opslagruimte, maar kan de designstofzuiger prima aan de (meegeleverde) muurbeugel in de keuken of woonkamer hangen.

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden