0

Panasonic Lumix DMC-FZ38 met 12.1 MP en 18 X Zoom

Categorie: Multimedia
Deel:

Afkomstig van gevonden voorwerpen van een Luchthaven veilen wij deze Panasonic Lumix DMC-FZ38 met 12.1 MP en 18 X Zoom. Hoe vaak heb je een uniek moment laten schieten, omdat de camera er niet klaar voor was? Panasonic schiet deze momenten liever op de gevoelige plaat.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
Hennesschel
Cijfer: 9.2 (2409 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 16-07-2016

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Panasonic Lumix DMC-FZ38 met 12.1 MP en 18 X Zoom

Toen Panasonic zijn DMC-FZ38 aankondigde, gingen onze gedachten meteen naar de fijne features van zijn voorgangers. En natuurlijk is ook hier weer een 27mm groothoeklens en een enorme 18x optische zoom aanwezig. Maar zijn talenten liggen schijnbaar niet alléén in de fotografie. Eigenlijk lijken veel van zijn features meer op die van een camcorder. De Panasonic Lumix DMC-FZ38 filmt namelijk in HD (1280x720) in AVCHD Lite formaat. Je hebt daarbij een Digital Stereo Creator microfoon. In Creatieve Video mode pas je handmatig de sluitertijd en het diafragma aan. En in de iA mode maak je gebruik van automatische intelligente instellingen. Kortom, je hebt een volledig werkende camcorder in handen. Niet slecht voor een superzoom. En dan zijn we nog niet eens begonnen over zijn talenten in de fotografie.

Leica lens met grote lichtsterkte

De eerder genoemde 27mm groothoeklens met 18x optische zoom is geen standaard lens. De LEICA DC VARIO-ELMARIT lens heeft een lichtsterkte van f/2.8-4.4. Met zo'n grote diafragmaopening heb je minder licht nodig en leg je alles scherper en in hogere kwaliteit vast. Geheel volgens Leica's hoge eisen worden alle mogelijke lensfouten voorkomen door de ED-elementen en asferische lenzen. Deze geweldige kwaliteit wordt voor zowel foto's als film ingezet. De krachtige lens wordt bijgestaan door een optische beeldstabilisator (O.I.S.). De effectiviteit van POWER O.I.S. is verdubbeld ten opzichte van de stabilisator in de FZ28. Zelfs in donkere ruimtes, waar je langere sluitertijden gebruikt, kan je vanuit de hand fotograferen.

High-speed superzoom

Hoe vaak heb je een uniek moment laten schieten, omdat de camera er niet klaar voor was? Panasonic schiet deze momenten liever op de gevoelige plaat. Daarom ben je met Quick Start-up Time en Ultra High-speed AF direct opgestart en in focus. Deze snelheid houdt hij vast in de Continuous Shooting Mode. Je maakt 5 foto's in een snelheid van maximaal 10 bps. Dat moment is dus moeilijk te missen. Een mislukte foto's zal je ook niet vaak meer tegenkomen. Zeker niet met de enorme hoeveelheid Scène Modes die de Panasonic Lumix DMC-FZ38 heeft. Voor ongeveer elke situatie zijn de ideale instellingen voorgeprogrammeerd. Als je het dus echt even niet weet, kiest de camera het mooiste kiekje.

Automatische en handmatige instellingen

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is de Gezichtsherkenning Pro. Deze functie detecteert, herkent en onthoudt specifieke gezichten. Jouw zes favoriete vrienden krijgen hun eigen plekje in het geheugen van deze camera. Zodra een of meerdere van deze personen weer in beeld zijn, verschijnen zelfs hun namen in beeld. In een groepsportret krijgen ze een voorkeursbehandeling. Elk gezicht krijgt de juiste belichting en focus. Natuurlijk hoeven de meest logische instellingen niet jouw voorkeur te hebben. Net als in de filmstand kan je ook handmatig instellingen manipuleren. Via de joystick heb je controle over sluitertijd, diafragma en het focus punt.

Niet getest ivm lege batterij.

Zit niets bij, oplader te bestellen bij subtel.nl

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden