0

Lag Tramontane T80A Akoestische Gitaar

Categorie: Muziek
Deel:
EAN: 3700166355026

​De gitaar: waarschijnlijk is er geen enkel instrument dat zoveel tot de verbeelding spreekt van miljoenen mensen. Menig bekend artiest heeft hiermee hele volksstammen in verroering gebracht terwijl het ook weer omgeven is van een beetje mysterie: al die akkoorden zien er immer...

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
iBOOD Stock Sale
Cijfer: 8.6 (932 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 21-09-2017

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Lag Tramontane T80A Akoestische Gitaar

De gitaar: waarschijnlijk is er geen enkel instrument dat zoveel tot de verbeelding spreekt van miljoenen mensen. Menig bekend artiest heeft hiermee hele volksstammen in verroering gebracht terwijl het ook weer omgeven is van een beetje mysterie: al die akkoorden zien er immers een beetje uit als vingeracrobatiek. Iedereen die dit mysterie wil doorbreken en zelf wil leren spelen kan nu van start gaan want we bieden een prachtige akoestische gitaar aan: de Tramontane T80 van Lag. 

Lag gitaren worden door verschillende bekende (en wellicht iets minder bekende) artiesten gebruikt zoals Neil Diamond, Phil Campbell (Motörhead) en Josh Rand (Stone Sour). De Lag Tramontane T80 serie spreekt verschillende muziekliefhebbers en gitaristen (in spe) aan met strakke maar toch klassiek ogende designs. De hoogglans body is gefabriceerd uit Tropisch Khaya voor de rug en zijkanten en massief sitka spruce voor het bovenblad wat het geluid ten goede komt. Ook de hals met een double action truss rod is gemaakt van Tropisch Khaya, beschikt over 20 silver-nickel, medium frets en is mat gelakt afgewerkt voor een mooie zachte, glanzende look. De toets is van Indonesisch palissander. 

De kop / head stock is gemaakt van Tropisch Khaya, bevat zes high precision stemknoppen met een ratio van 1:18 en is afgewerkt met een ingewerkt Lag logo van esdoornhout. De T80 is uitgerust met een brug van Indonesisch palisander – dit is het deel waardoor de snaren gaan – en een 72 mm zwarte brugkam van compensated zwart grafiet. Deze gitaren worden geleverd met D’Addario EXP snaren om het geheel af te maken.

Gitaar leren spelen? Of ben je op zoek naar een TOP gitaar voor “er bij”? Check dan snel deze Lag Tramontane T80 akoestische gitaar!
Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden