0

LG Nexus 5 32GB Wit t.w.v. 525 euro

Categorie: Smartphones & GSM's
Deel:

Nexus 5 is gemaakt voor wat er toe doet, het biedt je basis elementen waarmee iedereen uit de voeten kan.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
S-Ocean BV
Cijfer: 8.2 (40 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 22-07-2016

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie LG Nexus 5 32GB Wit t.w.v. 525 euro

Basis kenmerken van de LG Nexus 5 32GB:

 • Android 5.0 (Lollipop) besturingssysteem
 • 8.0 megapixel camera
 • 5.0 inch full HD scherm


Nexus 5

De Nexus 5 beschikt over een compleet 5 inch HD-scherm waarmee u elk detail in levensechte kleuren kunt bekijken, zonder schitteringen en vanuit een grotere kijkhoek. En met afmetingen van 13.7 bij 6.9 centimeter past de Nexus 5 nog prima in de gemiddelde broekzak.Nexus 5 met Android 5.0

Android is een veel gebruikt besturingsssyteem, waar de meeste fabrikanten een eigen draai geven aan de Android functionaliteiten is Android op de Nexus 5 'kaal', het is precies zo zoals Google het bedoelt heeft. Hierdoor blijft de Nexus 5 snel en de accuduur lang. Nexus 5 is ontwikkeld door Google en LG samen zodat de software en hardware, de binnen- en buitenkant, van de Nexus 5 perfect op elkaar aansluiten. Daarnaast heeft het nog het voordeel dat een Nexus toestel altijd als eerste de Android updates krijgt en nu dus al draaien op het nieuwe Android 5.0, ookwel Android Lollipop.Met Gmail, Chrome, Calendar, Maps, Drive en Hangouts helpt de Nexus 5 jou om je dagelijkse leven te managen met behulp van vertrouwde, gebruiksvriendelijke applicaties. Met Google Now is het starten van een spraakzoekopdracht even eenvoudig als het zeggen van “Ok, Google”, weet jouw Nexus 5 altijd hoelang de reistijd tussen je huidige bestemming en thuis is en met meer dan één miljoen apps en games plus films, boeken en muziek op Google Play, is het gemakkelijker dan ooit om te vinden wat u zoekt.


Nexus 5 camera

Met de 8 megapixel camera aan de achterkant en een 1.3 megapixel camera aan de voorkant en de geavanceerde foto- en videofuncties kun je momenten vastleggen, bewerken en delen via jouw favoriete app.


De 8 megapixel camera beschikt over optische beeldstabilisatie, langere belichtingstijden, minder vervaging en minder ruis waarmee je betere foto's maakt in situaties met weinig licht. De Nexus 5 bevat ook Photo Sphere waarmee eenvoudig een reeks foto's kan worden gemaakt, die kunnen worden omgezet naar een naadloze 360-graden ervaring. En Google kan Auto Awesome-foto's en films creëren van de content in jouw bibliotheek om te delen met vrienden en familie. Bovendien maakt de verbeterde HDR+ modus in de Nexus 5 meteen een reeks opnames en past ze computerfotografie toe om deze beelden intelligent samen te voegen tot één perfecte foto met een groter schaduw- en lichtbereik dat is verkregen uit de meervoudige belichting en kleurendata.

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden