0

Hohner Chrometta 10 Mondharmonica Nr 253c

Categorie: Sport & Hobby
Deel:

Hohner Chrometta 10 Mondharmonica Nr 253c. Gebruiksvriendelijk met een robuuste behuizing en toch nog die geweldige sound die u van een chromatische mondharmonica verwacht. De Chrometta 10 heeft het allemaal. Hohner raadt dit model daarom ook aan voor de beginnende harmonicaspeler die zich wil oriënteren op het chromatische spel.

Lees meer

Waarom JouwVeilingen.nl?

 • Onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot
Aangeboden door:
Hennesschel
Cijfer: 9.2 (2424 beoordelingen)
Geschiedenis:
Verkrijgbaar sinds: 22-10-2019

Helaas is dit product reeds geveild of verkocht in onze Flash Sale. Wilt u de volgende veiling of verkoop niet missen? Notificeer u dan nu in en wij houden u op de hoogte zodra dit product weer in een veiling of flash sale komt

Productinformatie Hohner Chrometta 10 Mondharmonica Nr 253c

Gebruiksvriendelijk met een robuuste behuizing en toch nog die geweldige sound die u van een chromatische mondharmonica verwacht. De Chrometta 10 heeft het allemaal. Hohner raadt dit model daarom ook aan voor de beginnende harmonicaspeler die zich wil oriënteren op het chromatische spel. Daarnaast kunnen de gevorderden en professionals uiteraard ook prima uit de voeten met dit instrument. De Chrometta 10 is gestemd in C, maar kenmerkt zich door de eerste toon, namelijk de G3, de laagste toon die mogelijk is op een viool.

Hohner Chrometta 10

Zoals we van Hohner gewend zijn, worden alle instrumenten met veel zorg en kennis in elkaar gezet. Sterker nog: alle chromatische mondharmonica's worden vandaag de dag nog steeds met de hand gemaakt. Het Duitse merk weet al ruim anderhalve eeuw kwaliteit te waarborgen, en dat is goed te merken aan deze Chrometta 10. Deze mondharmonica bestaat uit een zwarte kunststof kam, een messing stemplaat, koperen tongen, een kunststof mondstuk en ten slotte roestvrijstalen afdekplaatjes. De combinatie van deze materialen zorgt voor heldere tonen met een consistent volume en een rijke projectie. Daarnaast biedt deze mondharmonica dankzij het gesloten cover-design een rijke en volle resonantie. U heeft met de Chrometta 10 beschikking tot maar liefst 40 tonen, oftewel: 2.5 octaven.

Klantenservice

U kunt ons dagelijks bereiken via onderstaande informatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van onze website of ondervindt u hier problemen mee? Voordat u ons contact kunt u eerst even bij onze FAQ kijken of uw vraag daar wellicht bij staat.

0031 (0)172 74 90 29

Veilingmeester: Dhr. J. Kooiman
Ma t/m Vr van 09:00 - 17:00

backoffice@jouwveilingen.nl

Voor al uw vragen aan het hoofdkantoor
24/7 support

Kracht van JouwVeilingen

Om ons aanbod en de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn dit de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 • 100% onafhankelijk veiling platform
 • Toegankelijke klantenservice
 • Verkoop aan particulieren en bedrijven
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veiling onder toezicht van Curator
 • 5-sterren reviews van klanten
 • Betrouwbare score op Trustpilot
 • Betrouwbare score op Kiyoh
Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden