Direct contact: backoffice@jouwveilingen.nl
0

Bieden bij ons in de veiling

Iedereen mag meebieden in de veiling op JouwVeilingen.nl. Er zijn wel een aantal belangrijke hoofdregels waar jij je aan dient te houden en waarmee je automatisch akkoord gaat zodra jij een bod doet op onze website. Voor de goede orde wijzen wij u erop dat wij beschikken over een uiterst geavanceerd systeem dat in 99% van de gevallen de bieder kan achterhalen ook al maakt u gebruik van valse gegevens. U zult in dat geval aansprakelijk gesteld worden voor de gemaakte kosten en de eventueel door ons geleden schade!

 1. U dient zich te registreren en mee te doen onder uw eigen naam.
 2. Bij het bieden op een kavel is uw bod in alle gevallen bindend.
 3. Wordt er tijdens het sluiten van de veiling nog geboden onder de 3 min dan komt er 3 min biedtijd bij.
 4. Op veiling items zit GEEN garantie of het recht op retour binnen 14 dagen.
 5. Indien u niet betaald of uw betaling achteraf terug draait berekenen wij tot max 20% annuleringskosten over het geboden bedrag.
 6. Niet betaalde facturen worden geincasseerd door onze partner Intrum Justitia.
 7. Boven op uw bieding komt bij het winnen van de veiling nog verzendkosten. De verzendkosten staan aangeven naast ieder kavel.
 8. De veilingmeester heeft de leiding over de veiling. Mocht u vragen hebben bel tijdens kantooruren: (+31)0172749029.
 9. Op de wekelijkse online veiling zijn verder onze standaard en algemene voorwaarden van toepassing.

Uitzonderings regel richtlijn Kopen op Afstand

Omdat wij een veiling site zijn dient u er rekening mee te houden dat de wet "Koop op Afstand" in dit geval niet van toepassing is. U dient zich er dus van bewust te zijn dat u hier geen beroep op kunt doen en uw bod hier ook op moet baseren. Hieronder de uitzonderingsregels zoals opgesteld door de rijksoverheid en hier na te lezen zijn.

 • producten die u koopt van een andere particulier;
 • overeenkomsten voor financiĆ«le producten of diensten;
 • reserveringen voor vervoer, accommodatie, restaurants en voorstellingen;
 • overeenkomsten voor de bouw en de verkoop van onroerend goed;
 • levensmiddelen, dranken of andere artikelen voor regelmatig huishoudelijk gebruik die worden geleverd op uw huisadres of werkadres;
 • producten of diensten die u koopt op een veiling (bij opbod).

Uiteraard dient u er wel vanuit te kunnen gaan dat producten die via JouwVeilingen aangeboden worden in werkende staat verkeren tenzij anders aangegeven (lees de omschrijving daarom per kavel altijd goed door inclusief de "Lees Meer"). Indien uw product defect is en de gebreken niet zijn aangegeven in de begeleidende veilingtekst heeft u vanzelfsprekend wel recht op compensatie / creditering van het betaalde bedrag. Neem in dit geval als eerste contact op met de veilingaanbieder die vermeld staat op de pakbon die bij uw bestelling geleverd wordt. Mocht u er met de veilingaanbieder niet uitkomen dan zal JouwVeilingen.nl optreden bij de bemiddeling.

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden