Direct contact: backoffice@jouwveilingen.nl
0

Eigen Veilingwebsite Beginnen

Wij zijn op zoek naar bedrijven (ook zzp-ers) die affiniteit hebben met handel. Wij bieden jou de mogelijkheid om een eigen veilingwebsite te starten onder uw eigen bedrijfsnaam op de best aangeschreven consumenten veilingsite van Nederland; JouwVeilingen.nl.

Zelf Veilingmeester Worden?

Naast onze Full-Service oplossingen waarbij WIJ alles voor u doen is het natuurlijk ook mogelijk om zelf te veilen op ons platform (zie onze succesvolle veilingaanbieders). U ontvangt in dat geval uitleg en inlogcodes om uw veilingen zelf aan te maken en te beheren en krijgt tevens de beschikking over een eigen veilingpagina op JouwVeilingen. Uw eigen veilingpagina staat prominent tussen onze andere veilingaanbieders en u maakt automatisch gebruik van onze GEHELE klantendatabase! Het enige wat verschilt tussen de Full-Service oplossing zoals hierboven beschreven of het zelf doen is dat u nu zelf de veilingen aanmaakt en beheert (fotograferen, teksten maken, bestellingen versturen, klantenservice etc.).

Het is ook nog mogelijk om een eigen veilingwebsite met eigen domeinnaam te krijgen! U krijgt dan een eigen domeinnaam (website) en als mensen naar die domeinnaam toe gaan zien ze alleen uw veilingen van die dag. U kunt bijvoorbeeld denken aan: www.AlphenVeilingen.nl of www.NoordHollandVeiling.nl. Wij registreren voor u de domeinnaam en richten alles voor u in. U ontvangt de inlogcodes van het beheersysteem en kunt zelf veilingen aanmaken en promoten in uw regio en klantenkring. Dit doet u via uw eigen website met eigen unieke domeinnaam! De kosten voor een eigen pagina zijn €450,- per jaar en 17% verkoopcommissie voor iedere succesvolle en betaalde veilingverkoop. De commissie betaalt u omdat AL uw veilingen OOK gepromoot worden op de hoofdpagina van JouwVeilingen en u dus automatisch gebruik maakt van ons gehele klantenbestand en niet vanaf 0 hoeft te beginnen! Uw veilingen zijn eigenlijk gelijk succesvol!


Dus zit jij in de handel en kun je een afwisselend aanbod bieden voor onze bezoekers zonder onze huidige aanbieders in de weg te zitten (zelfde artikelen) dan willen wij graag met jou in contact komen! Ben jij bereid om onze formule te volgen dan garanderen wij jou vanaf dag 1 verkopen en verdiensten! Onze website is een zeer krachtig hoogstaand stukje techniek waar duizenden mensen per dag komen bieden op de door u aangeboden veilingen. Wij hebben een zeer tevreden achterban (zie hier onze cijfers op o.a Trustpilot) met dagelijkse bezoekers.

Onder onze bezoekers zitten particulieren maar ook wederverkopers en handelaren. Alle kavels worden in 99% van de gevallen direct door de klant / bezoeker afgerekend waardoor jij ook direct je inkomsten weer binnen hebt. Deze manier van werken is uniek en zo wordt het starten van een eigen bedrijf wel erg leuk en interessant, want wie wil er nou niet vanaf dag 1 direct al succesvol zijn met zijn of haar eigen bedrijf?

  • Een eigen exclusief veiling-account op JouwVeilingen.nl voor een stabiele (dag)omzet
  • Dagelijks mee in onze nieuwsbrief naar meer dan 380.000 bieders
  • Gegarandeerde inkomsten vanaf dag 1 dat u met ons samenwerkt
  • Training en begeleiding voor de inkoop van faillissementspartijen en de succesvolle verkoop hiervan op onze website
  • Beschikking over de huisstijl m.b.t. personeelskleding, folders, vlaggen etc
  • Mee in de collectieve reclame campagnes op Radio en Internet waaronder Marktplaats en extra CPM mailings die wij inkopen en versturen
  • Toegankelijk hoofdkantoor en een eigen account manager die u begeleidt

Beste online veiling website

JouwVeilingen staat alle lange tijd aangeschreven als beste online veilingwebsite en daar zijn we trots op! Onze bezoekers waarderen de transparante manier van zakendoen en het feit dat wij GEEN OPGELD rekenen bij de klant. Aanbieders die bij ons veilen betalen een vooraf afgesproken commissie die wordt bepaald aan de hand van het aantal kavels per dag dat geveild wordt en het aanbod (afwisselend assortiment etc.).

Extra Verkoopkanaal = Meer Omzet

Bent u als dagaanbieder, webshop eigenaar of handelaar op zoek naar een extra verkoopkanaal om uw omzet te verhogen? Wij zijn de perfecte partner om u daar direct mee te helpen! Als webshop en/of dagaanbiedingswebsite heeft u wellicht voorraad liggen waarvan u zou willen dat de omzetsnelheid daarvan iets vlotter zou verlopen. Ons systeem en ons platform is de ideale manier om u hierbij te helpen. Wij kunnen binnen 24 uur een account voor u aanmaken zodat u direct kunt beginnen met verkopen en veilen op ons platform. Het mooie van het veilen van artikelen is dat u gegarandeerd bent van verkopen en dus omzet. Zonder een webshop of ander verkoopkanaal tekort te doen durven wij te zeggen dat het veilen van artikelen de ideale manier is om omzetsnelheid te creëren wat geen ander kanaal voor elkaar krijgt. Welk concept kan u immers 's morgens al garanderen dat u die dag gegarandeerd uw producten verkoopt.... Wij kunnen u dat wel garanderen. Het aantal veilingen dat u toevoegt verkoopt u ook gegarandeerd!!!

Kortom; Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij ook voor u aan de slag kunnen gaan!

Automatische Uitbetaling Creditfacturen op uw Bankrekening

De bedoeling van onze service is dat u vanaf het eerste moment van samenwerken nergens meer naar hoeft om te kijken. Wij handelen de administratie van A tot Z voor u af en u ziet iedere week automatisch het creditbedrag op uw bankrekening bijgeschreven worden. Hieronder een voorbeeld van onze creditfacturen.

Zelf Veilingaanbieders Scouten - Affiliate Programma

De veilingaanbieders op JouwVeilingen.nl hebben allemaal de mogelijkheid om zodra ze aanbieder bij ons zijn geworden ook zelf weer nieuwe veilingaanbieders te scouten en aan te brengen. De nieuw aangebrachte veilingaanbieders komen te "hangen" onder het account van de aanbieder die de nieuwe veilingaanbieder aanbrengt. Hij of zij ontvangt een lifetime commissie van 20% op het commissie bedrag dat JouwVeilingen krijgt van deze aanbieder. Dit bedrag wordt automatisch als extra verdiend bedrag uitbetaald op de wekelijkse creditfactuur van de aanbieder die de nieuwe aanbieder heeft aangebracht. Deze vergoeding betreft een Lifetime vergoeding, dus hoe meer goede aanbieders door de mentor er gescout worden hoe meer de mentor aanbieder verdient zonder daar zelf voor te hoeven veilen!

Zo kunnen aanbieders door een X-aantal aanbieders onder zich te hebben snel goed geld verdienen en daar altijd van blijven profiteren. In sommige gevallen hoeven aanbieders zelf bijna niet meer te veilen omdat ze tientallen andere aanbieders onder zich hebben. Het enige wat wij verwachten is dat de mentor aanbieder de aanbieders onder zich op de juiste wijze begeleidt en waakt over de kwaliteit van de advertenties en de producten die door hun worden geveild.

Meer informatie: 0172-749029 (Rutger Alexander - Manager Veiling Aanbod)

TAGS: eigen veiling beginnen, eigen veilingwebsite, veilingsite starten, veilingwebsite maken, veilingsite kopen, veilingbedrijf beginnen, veilingscript, veiling script downloaden, bekijk onze partners hier.

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden