Pop Up Store Alphen aan den Rijn

JouwVeilingen heeft ook een fysieke Pop-Up Store (winkel). In deze winkel verkopen wij in opdracht van een vijftal curators diverse artikelen waarvan het aanbod iedere week weer anders is. De Pop-Up Store is speciaal voor onze vaste bieders en natuurlijk voor de inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken. In onze Pop-Up Store worden alleen maar A-kwaliteit merk artikelen aangeboden worden voor een vooraf door de curator vastgestelde executieprijs.

Waarom zo Goedkoop en Waarom niet Veilen?

Het aantal faillissementen stijgt de afgelopen tijd weer behoorlijk en wij krijgen als JouwVeilingen.nl steeds meer nieuwe artikelen aangeboden vanuit diverse curatoren en bewindvoerders. Omdat in sommige gevallen de rechter bepaalt dat de producten uit een faillissement niet geveild mogen worden maar bij elkaar in totaal 1 vooraf bekend bedrag op moeten leveren (om de schuldenlast in totaal te kunnen voldoen) wordt er tegenwoordig ook steeds vaker voor gekozen om de artikelen dan maar (in veel gevallen) voor 50% van de oorsronkelijke inkoopprijs van het betreffende bedrijf weg te doen via onze nieuwe JouwVeilingen Pop-Up Store.

Wat Kan ik Verwachten als ik naar de Pop-Up Store kom?

Met ruim 160m2 winkeloppervlak is er in de JouwVeilingen Pop-Up Store ALTIJD wel iets voor je bij! De artikelen in de winkel zijn over het algemeen allemaal nieuw en afkomstig vanuit recente faillissementen. De artikelen in de winkel gaan in alle gevallen weg met zeer hoge kortingen. Iedere week hebben wij nieuwe aanvoer vanuit uitgesproken faillissementen en daarom is het zeker aan te raden om onze winkel regelmatig te bezoeken om teleurstelling te voorkomen. De Pop-Up Store houdt dezelfd openingstijden aan als de reguliere winkels in het centrum van Alphen aan den Rijn (inclusief 2x in de maand op Zondag open).

EEN KLEINE GREEP UIT HET AANBOD (op dit moment hebben we meer dan 500 verschillende artikelen):
High-end Audio en Video apparatuur, Huishoudelijke Electronica, Exclusieve Huisinrichtings A
ccessoires, Fotolijsten en Schilderijen, Camera's, DJ-Gear (o.a Hoofdtelefoons), DVD's en Blurays, Gereedschap, Kado Artikelen, Exclusieve Giftsets, Riviera Maison Artikelen, Bol.com Goederen (14 dagen zichttermijn retouren).

Kom Wekelijks Langs.... (Anders is een ander je voor!)

Het centrum van Alphen aan den Rijn is een gezellig en bruisend centrum met prachtige winkels. Dat onze JouwVeilingen Pop-Up Storedaar tegenwoordig ook te vinden is maakt het voor u als vaste klant van JouwVeilingen extra interessant om eens een bezoekje aan Alphen aan den Rijn te brengen. Maak er een gezellige dag van en kom naar Alphen aan den Rijn! Voor de slimme koopjesjagers en doorgewinterde veilingfans is de kans erg groot dat de kosten voor het dagje shoppen in het centrum van Alphen aan den Rijn uiteindelijk weer worden terug verdiend door het bedrag wat de verkoop van de spullen welke u bij ONS koopt u uiteindelijk weer op gaan leveren! Veel van onze artikelen zijn namelijk ook zeer interessant om weer door te verkopen op Marktplaats of een ander netwerk!

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:00

Extra Koopzondagen Pop-Up Store JouwVeilingen Aarhof:
6 september, 4 oktober, 1 november, 29 november, 13 / 20 en 27 december, 3 januari

Extra Koopavond:
23 december

U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen en kunt de gekochte producten direct mee naar huis nemen of tegen een kleine vergoeding laten verzenden (of grote producten eventueel met onze koeriers-service thuis laten bezorgen).

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden