Direct contact: backoffice@jouwveilingen.nl
0

JouwVeilingen VIP Maand Abonnement

JouwVeilingen presenteert met trots het VIP maandabonnement! Voor deze exclusieve dienst van JouwVeilingen zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, hieronder vertellen we je daar meer over. Een maand abonnement kost je slechts €17,95 en zal jou iedere maand weer doen verbazen!

Wat Houdt Het In?

Het is heel simpel; Zoals vele van jullie weten hebben wij vaak de meest prachtige producten in de vorm van gadgets, hypes en electronica. Deze producten komen langs in onze speciale FlashSales of in de Veilingen die wij organiseren. Begin 2018 hebben wij een unieke machine laten bouwen die op een 100% eerlijke manier random "klantnummers" kan uitkiezen. Deze machine is al meerdere keren in beeld geweest tijdens ons LIVE sleutelspel en na veel overleg hebben we besloten hier een maandelijks terugkerend evenement van te maken. Deze machine maakt vanaf nu daarom ook maandelijks onderdeel uit van het VIP maandabonnement voor de klanten die meespelen.

Iedere laatste woensdag van de maand versturen wij aan ALLE klanten die een actief maandabonnement hebben een prachtig product op wat onze inkopers die maand speciaal hebben ingekocht. Het kado wat je iedere maand van ons krijgt zal ten alle tijden minimaal de waarde hebben dan dat jouw maand-abonnement je kost!

Maar NU komt het; Slechts 200 klanten mogen meespelen om het zo aantrekkelijk mogelijk te houden (veel kans op die Hoofdprijs). Deze mensen krijgen allemaal in hun account van ons een uniek nummer en spelen net zo lang mee als ze willen. Met dit nummer speel je iedere laatste woensdag van de maand mee met ons LIVE sleutelspel op YouTube EN we trekken iedere maand een uniek nummer die de hoofdprijs wint.

Wat Krijg Je?

Eigenlijk is het een WIN-WIN situatie want je krijgt ALTIJD IEDERE MAAND van ons een prachtig kado thuis gestuurd! Speel je mee is er nog meer want die is wat je er allemaal voor terug krijgt:

  • Iedere einde van de maand een prachtig kado thuis gestuurd!
  • Iedere laatste woensdag van de maand deelname met jouw unieke ID aan het sleutelspel!
  • Iedere laatste woensdag van de maand kans op die hoofdprijs (trekking is LIVE).

Doordat we spelen met een klein groepje is het voor iedereen leuk en hoeven wij jou niet te vertellen dat de kans erg groot is dat je iets wint buiten het standaard kado wat je sowieso iedere maand van ons thuis gestuurd krijgt! We hanteren €14,95 om zo de hoofdprijs EN de prijzen in het sleutelspel aantrekkelijk te maken. Zo kunnen we prachtige prijzen weggeven die echt de moeite waard zijn!

Meespelen gaat automatisch nadat je 1x dit product heb aangeschaft. Hiermee machtig je ons om maandelijks €17,95 af te schrijven waardoor je automatisch meespeelt. Wil je niet meer meespelen dan kun je heel eenvoudig even bellen naar 0172-749029 en we halen je nummer er uit waardoor we weer een vrij plekje hebben voor een nieuw iemand!


Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden