Direct contact: backoffice@jouwveilingen.nl
0

Wij verkopen uw Retourgoederen Snel - Neem contact op!

Voor veel ondernemingen zijn de retouren een doorn in het oog. Ze kosten u geld (pallet plaatsen), leveren u niets meer op en staan in de weg. Sommige bedrijven proberen hun retouren via bijvoorbeeld Marktplaats te verkopen maar zit u nou echt te wachten op al die mailtjes van geïnteresseerde? Het uren toevoegen van producten en het bijhouden van al uw advertenties?

Wij bieden u de oplossing en helpen u om de volgende retouren direct weer om te zetten in banksaldo!

  1. Retour: Defect (onverkoopbaar)
  2. Retour: Licht beschadigd (verkoopbaar)
  3. Retour: Incompleet en Beschadigd (verkoopbaar mits te herstellen)

Verdien aan uw Retourgoederen in plaats van dat ze u geld kosten!

U kunt er ook voor kiezen om uw retouren te verkopen aan een opkoper die er in veel gevallen echt veel te weinig voor zal geven. In de praktijk komt het er vaak op neer dat u veel te snel akkoord gaat met een bod omdat u er vanaf wilt zijn en er geen tijd en energie aan wilt besteden.

Wat nou als wij u om te beginnen eens vertellen dat retouren u gewoon geld op kunnen leveren en wij in staat zijn om dat al binnen een week voor u te realiseren! U heeft er helemaal geen omkijken naar wij zorgen er voor dat u krijgt wat uw retourgoederen echt waard zijn!Hoe kunnen wij u helpen ZONDER dat het u GELD en TIJD kost?

Hoe we dat doen? Wij richten ons met onze website op de Nederlandse en Belgische consument. Wij hebben 7 dagen per week tijdens het aflopen van de veiling (tussen 20:00 en 22:00) honderden bezoekers die ons iedere avond weer weten te vinden en graag een bod uitbrengen op de goederen welke wij voor onze opdrachtgevers veilen. Door het hoge aantal bieders op onze website garanderen wij voor ieder product dat wij voor u het maximaal haalbare uit uw te veilen product halen.

Om ons te onderscheiden van andere veilingsites hebben wij er vanaf het begin voor gekozen om 1 duidelijke veiling per dag te houden. Men ziet bij ons in 1 oogopslag wat er gebeurt en wat het aanbod is. Onze klanten weten bij ons direct de weg te vinden en raken niet verdwaald op de website zoals bij veel andere grote veilingsites het geval is.

Onze service gaat verder. Om ervoor te zorgen dat wij u ontlasten met retourgoederen hebben wij een speciale dienstverlening ontwikkeld gericht op de retouren van webwinkels en retailers. Onze eigen chauffeur komt wekelijks (of maandelijks) bij u langs om de retouren op te halen. U krijgt van ons een inlog op onze back-end waarbij u toegang krijgt tot een complete administratie van uw retouren (inclusief detail foto's en omschrijving van de staat van het product).

Zodra de artikelen door ons zijn uitgezocht en de mankementen in kaart zijn gebracht worden deze stuk voor stuk op vakkundige wijze gefotografeerd in onze eigen fotostudio en toegevoegd als werkvoorraad voor de veiling. Dit duurt gemiddeld 1 a 2 dagen.

De veilingmeester zal de veilingen nu gaan inplannen en zichtbaar zetten op de website waarna de biedingen zullen beginnen en uw product verkocht zal worden aan de hoogste bieder, dit alles is uiteraard te volgen in uw persoonlijke back-end omgeving. Na afloop van de veiling kunt u exact zien hoeveel het artikel heeft opgeleverd en ziet u ook een totaal van alle artikelen bij elkaar. Iedere week genereren wij op Maandag uw creditfactuur welke vervolgens aan u over gemaakt zal worden. De kosten welke wij berekenen voor deze complete dienstverlening zijn 10 - 17% van de verkoopprijs (afhankelijk van uw volume).

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden