Direct contact: backoffice@jouwveilingen.nl
0

Telefoon Verkopen Direct Geld

Jij wilt een nieuwe telefoon kopen? Een nieuwe iPhone 5 of 6 of een Samsung Galaxy S4 of 5 of wellicht een ander prachtig nieuw toestel? Dan kunnen wij je helpen! Wij kopen jouw "oude" telefoon (alleen Smartphones en Tablets) tegen een marktconforme prijs. Ook als je geen ander toestel terug wilt kopen kun je bij ons terrecht. Wij storten binnen 1 dag het geld op jouw rekening!

Enkele Voorbeelden van wat wij je kunnen Bieden

Voorbeeld 1: Je hebt nog een smartphone liggen van jezelf of iemand anders waar je niets meer mee doet. Dit is zonde en hoe eerder je deze aan ons verkoopt hoe meer geld je er nog voor terug krijgt. Dit geld kun je weer gebruiken om andere leuke dingen te doen! Als je akkoord gaat met ons bod dan heb je het bedrag al binnen 1 dag op je rekening staan.

Voorbeeld 2: Je wilt graag een nieuw toestel? Een nieuwe iPhone of een andere Smartphone. Dat kan en wij kunnen je hiermee helpen. Wij kopen jouw Smartphone en geven je EXTRA KORTING op het door jou gewenste nieuwe toestel. Wij kunnen IEDERE Smartphone leveren tegen de aller scherpste prijs! Zo sla je 2 vliegen in 1 klap en hoef je vaak slechts nog maar een beetje bij te betalen.

Ik heb wel Interesse! Hoe werkt het Precies?

Jij bent in het bezit van een Smartphone en wilt deze snel en zonder gedoe verkopen voor een goed bod. Je wilt het geld op je rekening of je wilt via ons direct ieder ander gewenst toestel met korting kopen. Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat:

  1. Mail de foto's van je toestel naar info@jouwveilingen.nl.
  2. Wij doen een bod op jouw Smartphone / Tablet en hanteren hiervoor de richtprijzen die je hieronder kunt vinden.
  3. Indien je akkoord bent met ons bod wordt dit bekrachtigd door een inkoop overeenkomst (zie hier voorbeeld).
  4. Jij stuurt jouw Smartphone of Tablet naar onze klantenservice op.
  5. Wij controleren het toestel aan de hand van de door jou opgegeven informatie.
  6. Dezelfde dag na ontvangst wordt het bedrag aan jou uitgekeerd via een spoedoverboeking.

Zijn Jullie te Vertrouwen?

JA, wij zijn een bekend en groot bedrijf uit Alphen aan den Rijn en hebben een topscore op o.a Trustpilot en Google Reviews. Als jij ervoor zorgt dat het toestel ook daadwerkelijk zo is als beschreven heb jij zoals afgesproken binnen een dag na ontvangst het geld op je rekening of kun je met korting bij ons jouw nieuwe toestel bestellen.

Nog Vragen? Neem Contact op en wij Helpen je Verder!

Wil je eerst telefonisch contact? Bel dan met onze afdeling inkoop en stel gerust je vraag. Het telefoonnummer is 0172 - 749029. We staan je met plezier te woord en helpen je graag verder!

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden