Direct contact: backoffice@jouwveilingen.nl
0

Veiling Starten op JouwVeilingen

Door de economische crissis is het aanbod van mooie goede handel momenteel erg groot. Dit is een voordeel voor de consument maar zeker ook voor de handelaren. JouwVeilingen biedt consumenten de mogelijkheid om hier optimaal van te profiteren door mee te bieden in de veilingen die wij organiseren. Veel producten gaan bij ons weg ver onder de oorspronkelijke inkoopprijs. De producten die wij veilen komen via curatoren of grote opkopers / handelaren die via ons hun producten veilen aan zowel consumenten in Nederland als Belgie.

Wij zoeken nog nieuwe Samenwerkingen

Wij werken al samen met diverse curatoren in Nederland maar zijn altijd op zoek naar meer samenwerkingen om ons aanbod te vergroten. Wij stellen ons platform hiervoor te beschikking en bieden uw bedrijf de mogelijkheid om via ons systeem te veilen. Als partner van JouwVeilingen krijgt u een eigen persoonlijke inlog op ons systeem waar u een veiling aan kunt maken en beheren. Inmiddels hebben wij dagelijks meer dan 10.000 unieke bezoekers waardoor wij garanderen dat uw veiling een succes wordt.

Wij rekenen 20% commissie op het uiteindelijke verkoopbedrag en de rest is volledig voor u of uw cliente! U krijgt wekelijks van ons uitbetaalt op het door u opgegeven rekeningnummer. In ons systeem staat tevens na iedere uitbetaling uw creditfactuur klaar die u netjes in uw boekhouding of administratie kunt toevoegen.

  1. Als (startende) ondernemer met ons samenwerken? Klik dan hier voor meer informatie!
  2. Als particulier zelf iets veilen op JouwVeilingen? Klik dan hier voor meer informatie!

Dhr. Gijssens (Curator) - "Snel schakelen en direct ons geld"

Het product van u of uw client zal via ons platform aan de hoogste bieder verkocht worden en is het verschil tussen uw inkoop (of die van uw klant / cliente) en de uiteindelijke verkoopprijs komt volledig ten goede van uw organisatie (met aftrek van 20% commissie voor JouwVeilingen.nl). Dit bedrag wordt automatisch iedere week op uw rekening gestort.

Denkt u een toevoeging te zijn aan ons Team en Portfolio?

Neem dan snel contact met ons op voor een telefonisch intake gesprek. Wij zijn alleen op zoek naar de beste handelaren en curatoren van Nederland dus denkt u daarbij te horen dan willen wij graag met u praten. Neem tijdens kantooruren contact op met: 0172 - 749029.

Jouwveilingen, wij hebben je zoveel te bieden