Smartwatch Heren OLED display - € 24,- | JouwVeilingen.nl
  • Smartwatch Heren OLED display
€ 24,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
24 biedingen - 1x bekeken

  • 【Militaire standaardkwaliteit】: C21 smartwatch heren met een metalen frame van polycarbonaat + glasvezel + zinklegering. Fitnesshorloge heren met de kenmerken van hoge sterkte en hoge hardheid. Heren smartwatch met telefoonfunctie, valweerstand en stofdicht, die normaal werken in harde wind, stoffige en overstroomde omgevingen.
  • 【Oproepen plaatsen/beantwoorden en slimme melding】:de ingebouwde MIL-STD-luidspreker en de microfoon besparen je het vervelende uitspatten van je telefoon, zodat je gesprekken ook tijdens het fietsen of klimmen kunt beantwoorden. Bovendien kun je ook rechtstreeks naar muziek luisteren via de smartwatches voor mannen, in de muziek verliezen, genieten van een kleurrijk en intelligent leven.
  • 【1,32-inch HD-scherm en hoogwaardige militaire standaard】:306*360 high-definition resolutie,meer en verschillende stijlen van wijzerplaten om uit te kiezen, u kunt ook uw eigen foto instellen als wijzerplaten. Het slimme horloge kan werkt bij temperaturen van -40 ℃ tot 70 ℃ en ondersteunt IP68 waterdicht. Heeft een robuuste interface en een lange batterijduur, die u perfect kan helpen bij buitensporten en uw sportgegevens perfect kan volgen.
  • 【Meerdere sportmodi en gezondheidstracking】:Ondersteunt meer dan 20+ sportmodi, waaronder hardlopen, fietsen, basketbal, zwemmen, voetbal en meer. Door hartslag, calorieën, afstand en stappen tijdens het sporten bij te houden, helpt het u beter uw trainingsdoelen en uw trainingsbehoeften te bereiken.