Partijtje Bol Retouren Automatische Dierenvoeder - € 35,- | JouwVeilingen.nl

Partijtje Bol Retouren Automatische Dierenvoeder

  • Partijtje Bol Retouren Automatische Dierenvoeder
  • Partijtje Bol Retouren Automatische Dierenvoeder
  • Partijtje Bol Retouren Automatische Dierenvoeder
€ 35,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
Retour
35 biedingen - 1x bekeken

Partijtje Bol Retouren Automatische Dierenvoeder  

Het zijn 4 sets van 2.

Zie de foto voor alles wat erbij zit en baseer daar je bod op.

Let op: deze kavel betreft ongecontroleerde retouren. Er zit geen garantie op deze kavel.

Productbeschrijving:

Welkom bij de perfecte oplossing voor de drukke huisdier eigenaar: onze compacte en stijlvolle dierenvoederset! Met deze set zorg je er niet alleen voor dat je huisdieren op tijd gevoed worden, maar ook nog eens op een stijlvolle manier. 

De voederset heeft een inhoud van 2.1 kg droogvoer en 3.8 liter water, wat voldoende is voor meerdere dagen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je huisdieren zonder eten of drinken komen te zitten, zelfs niet als je even weg moet. 

Het design van de voederset is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stylish. Het past perfect in elk modern interieur en voegt een stijlvolle touch toe aan je huis. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw interieur past. 

Het materiaal waarvan de voederset is gemaakt, is duurzaam en van hoge kwaliteit. Het is gemaakt om lang mee te gaan en is gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over viezigheid en bacteriën. 

Met deze dierenvoederset zorg je ervoor dat je huisdieren op tijd gevoed worden en dat met een set die er ook nog eens goed uit ziet.