LONPOO - LP-886 - HiFi Microsysteem - € 27,- | JouwVeilingen.nl
  • LONPOO - LP-886 - HiFi Microsysteem
  • LONPOO - LP-886 - HiFi Microsysteem
€ 27,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
A-Grade
20 biedingen - 1x bekeken

Het LP-886 HiFi Microsysteem biedt een indrukwekkend geluid in een compacte en stijlvolle behuizing. Met hoogwaardige stereoluidsprekers levert dit alles-in-één hifi-audiosysteem een uitzonderlijke luisterervaring voor muziekliefhebbers. Het is ontworpen om aan al je luisterbehoeften te voldoen, of je nu van CD's, Bluetooth-streaming, FM-radio of externe apparaten geniet.

Dit micro-cd-systeem beschikt over Bulti-in DSP-technologie voor een helder geluid via 2-wegluidsprekers met een vermogen van 30 W (2 x 15 W RMS) en een piekvermogen van 40 W. De zijden dome-tweeter zorgt voor zachte hoge tonen en nauwkeurige geluidsweergave, terwijl de gebalanceerde rubberen woofer krachtige en dynamische bas biedt.

Het klassieke design van het microsysteem is voorzien van moderne technologie en contrasterende zwarte oppervlakken. Het grote LED-scherm en de bijgeleverde afstandsbediening maken bediening eenvoudig en handig. De luidsprekerbehuizing is gemaakt van hout voor een warme en natuurlijke geluidsweergave.

Dit alles-in-één multimediasysteem heeft een ingebouwde CD-speler die CD's, CD-R's en CD-RW's ondersteunt, evenals MP3-bestanden. Met de Bluetooth-functie kun je draadloos audio streamen vanaf je smartphone, tablet of een ander bluetooth-compatibel apparaat naar het hifi-audiosysteem. Je kunt ook genieten van FM-radio, MP3's/WMA afspelen via een USB-aansluiting of gebruik maken van de 3,5 mm aux-ingang om audio van andere apparaten af te spelen.

Kortom, het LP-886 HiFi Microsysteem combineert een klassiek design met moderne functionaliteit, en biedt een rijke en veelzijdige luisterervaring voor iedereen die van muziek houdt. Leun achterover en geniet van de heldere en krachtige klanken die dit systeem te bieden heeft.