Cotsoco Massage Gun **Geseald** - € 20,- | JouwVeilingen.nl
  • Cotsoco Massage Gun **Geseald**
  • Cotsoco Massage Gun **Geseald**
  • Cotsoco Massage Gun **Geseald**
€ 20,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
A-Grade
17 biedingen - 1x bekeken

Cotsoco Massage Gun 

Nieuw in de gesealde verpakking (zie foto's)

Productbeschrijving:

【30 instelbare snelheden en lcd-touchscreen】 Met een gebruiksvriendelijk lcd-touchscreen biedt ons spiermassagepistool wetenschappelijk 30 verschillende instelbare snelheden en een ontspannende massage voor elke spierbehoefte. Het helpt niet alleen de spieren zich na de training te ontspannen, maar kan ook worden gebruikt voor de dagelijkse lichaamsmassage.
Professioneel spiermassagepistool met diepe weefsel: het krachtige massagepistool verlicht effectief pijn, pijn en pijn van het lichaam door drukpulsen te sturen die diep in het spierweefsel doordringen, de bewegingsvrijheid, flexibiliteit en de doorbloeding verbeteren. Het massagepistool is geschikt voor sporters, zittende kantoormedewerkers en ouderen.
【Hoge kwaliteit en super stil】Massagepistolen met een geluidsreductietechnologie van 35-45 dB en een motor met hoog koppel die een sterke massagekracht kan leveren, die in zachte weefsels een diepte van 14 mm kan bereiken en spierpijn diep verlicht en je lichaam ontspant. Daarom kun je hem thuis, in de sportschool en op kantoor gebruiken, zonder anderen te storen.
Verbeterde batterij met lange levensduur: het spiermassagepistool is uitgerust met een hoogwaardige oplaadbare 2600 mAh-lithiumbatterij, die een werktijd van 4 tot 6 uur garandeert en tot volledig opladen slechts 3 tot 4 uur nodig heeft. Het lichaamsmassageapparaat beschikt over een led-batterij-indicator, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over stroomuitval.
【10 verwisselbare massagekoppen】 Met 10 massagekoppen die op verschillende lichaamsdelen worden gebruikt, kun je aan je verschillende spierontspanningsbehoeften voldoen. Na een lange tijd zitten of inspannende oefeningen ontspannen en verjongen het spiermassageapparaat je lichaam en biedt het een ontspannende fysiotherapie. Alles past in een praktische draagtas, die perfect is voor onderweg.



Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.