Tablet 8 inch Android 10 - WiFi, Bluetooth - Zwart - € 42,- | JouwVeilingen.nl

Tablet 8 inch Android 10 - WiFi, Bluetooth - Zwart

  • Tablet 8 inch Android 10 - WiFi, Bluetooth - Zwart
  • Tablet 8 inch Android 10 - WiFi, Bluetooth - Zwart
€ 42,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
39 biedingen - 2x bekeken

Tablet 8 inch Android 10 - WiFi, Bluetooth - Zwart

Kleur is dus zwart, niet blauw zoals op de foto.

Productbeschrijving:

Op zoek naar een handige en krachtige tablet die jouw digitale ervaring naar een hoger niveau tilt? Ontmoet deze 8 inch Tablet met Android 10, ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en je te voorzien van grenzeloze mogelijkheden.

Krachtige prestaties:
Met Android 10 aan boord en een krachtige processor biedt deze tablet een soepele en responsieve werking, waardoor multitasking een fluitje van een cent wordt. Of je nu geniet van het streamen van je favoriete films, het spelen van games of het bewerken van documenten, deze tablet staat altijd voor je klaar.

Indrukwekkend 8 inch display:
Ervaar elk detail met het heldere 8 inch touchscreen display. Of je nu onderweg bent of lekker thuis op de bank zit, dit scherm levert levendige kleuren en scherpe contrasten, waardoor je favoriete media tot leven komt.

Verbonden blijven:
Met WiFi-connectiviteit ben je altijd verbonden met het internet, waardoor je eenvoudig kunt surfen, e-mailen en communiceren met vrienden en familie. Daarnaast maakt Bluetooth-functionaliteit het gemakkelijk om draadloos verbinding te maken met andere apparaten, zoals headsets, speakers en meer.

Stijlvol en draagbaar:
Dankzij het slanke en lichtgewicht ontwerp is deze tablet gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. De zwarte afwerking geeft het een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke omgeving.

Kortom, deze Tablet biedt een combinatie van kracht, prestaties en draagbaarheid, waardoor het de ideale metgezel is voor al je dagelijkse avonturen. Ontdek een nieuwe wereld van mogelijkheden met deze veelzijdige tablet.

Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.