Portable Barbecue BBQ XL - - € 30,- | JouwVeilingen.nl
  • Portable Barbecue BBQ XL -
  • Portable Barbecue BBQ XL -
€ 30,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
26 biedingen - 1x bekeken

A-Grade> Nieuw in originele verpakking

TIP: Win meerdere kavels van ‘’Ixat Trading’’ waar je deze tekst ziet en bespaar tot 80% op verzendkosten.

DUURZAAM EN GEMAAKT OM MEE TE GAAN: Het sterke metaal zorgt ervoor dat uw grill duurzamer is. De onze is gemaakt van roestbestendig roestvrij staal om precies dat te doen. Geniet jarenlang van zorgeloos gebruik, wetende dat uw grill is van het beste materiaal.

AFMETINGEN: Afmetingen van de houtskoolgrill, volledig opgezet: 70 x 72 x 32 cm, afmetingen volledig ingeklapt: 22 x 72 x 32 cm.

OPVOUWBAAR EN DRAAGBAAR: De opvouwbare poten van de BBQ Grills zijn ontworpen voor eenvoudig transport en opslag. De comfortabele handgrepen zorgen ervoor dat u ze gemakkelijk kunt dragen.

PROFESSIONELE RESULTATEN: Vijf luchtopeningen aan beide uiteinden van de grill die zorgen voor een goede temperatuurregeling en -controle. 

EEN MOOI CADEAU VOOR ELK HUIS: Lever het geschenk van betrouwbaarheid en gemak op elk feest, verjaardag of vakantie met deze geweldige barbecuegrill die is ontworpen om geluk te creëren in elke buitenlucht voor een beter leven!

*Om de staat van een item te bepalen ondergaat elk door ons aanboden item een QC -  Quality Check waarbij de verpakking geopend word, zelfs bij nieuw/a-grade items.