​2x iRobot Braava Jet M6 Dweil Robot Zwart - € 118,- | JouwVeilingen.nl
  • ​2x iRobot Braava Jet M6 Dweil Robot Zwart
  • ​2x iRobot Braava Jet M6 Dweil Robot Zwart
  • ​2x iRobot Braava Jet M6 Dweil Robot Zwart
  • ​2x iRobot Braava Jet M6 Dweil Robot Zwart
  • ​2x iRobot Braava Jet M6 Dweil Robot Zwart
€ 118,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
Retour
44 biedingen - 1x bekeken

2x iRobot Braava Jet M6 Dweil Robot Zwart. Met oplaadstation. Te besturen via app of Google/Alexa spraak assistent. Kleur: zwart.

Dit betreft een retour in originele doos zonder garantie. Wij hebben verder niet gekeken waarom het retour kwam. Alles is in de originele doos.

https://www.irobot.nl/nl_NL/ir...

De ultieme dweilrobot met precisiespray Van gemorste vloeistoffen en vlekken opdweilen tot het wekelijks dweilen van de hele vloer: de Braava jet® m6 dweilrobot dweilt net zoals jij, met precisiespray om kleverige vlekken en keukenvet aan te pakken.

Dweilt vuil op in een oogwenk

Koffie gemorst op de vloer? Modderige hondensporen? De m6 kan zich richten op specifieke gebieden in je kamers, zoals voor de bank of onder een tafel, voor eenvoudig handsfree dweilen, met een eenvoudig verzoek aan je spraakassistent* of via de iRobot Home-app.

Je kunt je schoonmaak helemaal zelf bepalen Houd de meest rommelige delen van je huis fris en laat de lastige plekken met rust. De Braava jet® m6 dweilrobot kent het hele huis, van de keuken tot de woonkamer dankzij Smart Mapping, zodat je schone zones kunt maken om plekken waar veel wordt gelopen schoon te maken en vermijdzones om bepaalde plekken, zoals de eet- en drinkbak van je huisdier, te vermijden.

Dit product kan helaas niet worden samengevoegd met andere veilingen van Mayooos, dit komt door het formaat of gewicht. Mocht dit achteraf alsnog kunnen storten wij uit onszelf de verzendkosten retour.