Echt Lederen Heren Schoudertas Licht Bruin - € 27,- | JouwVeilingen.nl

Echt Lederen Heren Schoudertas Licht Bruin

  • Echt Lederen Heren Schoudertas Licht Bruin
  • Echt Lederen Heren Schoudertas Licht Bruin
  • Echt Lederen Heren Schoudertas Licht Bruin
€ 27,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
27 biedingen - 3x bekeken

Vaderdag Tip!! Echt Lederen Heren Schoudertas Licht Bruin. Schoudertas voor heren is gemaakt van hoogwaardig echt leer met een katoenen polyester voering, het is erg zacht, anti-kras en duurzaam.

deze vintage schoudertas is casual voor elke dag. Het kan dienen als een crossbodytas, schoudertas, zakelijke tas, die voldoet aan de eisen van verschillende manieren van dragen.

Er zijn in totaal 3 grote compartimenten. Het voorvak met ritssluiting is voorzien van 1 ritsvak, 5 kaartvakken en 2 pennenvakken aan de binnenkant. Het hoofdvak met ritssluiting plus 1 binnenvak met ritssluiting. Het achterste compartiment plus 2 open vakken en 1 pennenvak. De heren schoudertas is in staat om je spullen zonder problemen te ordenen.

De maximale lengte van de hoofdband is 55,12 inch/140 cm, natuurlijk is deze verstelbaar om aan de lengte of voorkeur van de gebruiker te passen.

 Je kunt deze messenger heren schouderriem dragen waarin hij je iPad, je telefoon, je parfum, je pasjes, de sleutels die je nodig hebt