König Waterdichte Full HD Actiecamera met WiFi GPS - € 17,- | JouwVeilingen.nl
  • König Waterdichte Full HD Actiecamera met WiFi GPS
  • König Waterdichte Full HD Actiecamera met WiFi GPS
€ 17,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
17 biedingen - 1x bekeken

König Waterdichte Full HD Actiecamera met WiFi en GPS. Met deze waterdichte actiecamera met WiFi en GPS van König legt u alle beelden tijdens extreme sporten of andere buitenactiviteiten vast in 1080p Full HD kwaliteit. De camera is waterbestendig tot een diepte van 45 meter. De beelden worden opgenomen over een lenshoek van 170 graden. Alle beelden kunt u gemakkelijk en meteen terugkijken op het 2 inch LCD scherm. Ook wordt al het geluid opgenomen door middel van de ingebouwde microfoon.

Door middel van de ingebouwde WiFi-functie kunt u uw opgenomen beelden eenvoudig draadloos doorsturen naar uw persoonlijke media-apparaten, ook beschikt de camera over een mini-HDMI aansluiting die u kunt gebruiken om de camera op uw TV aan te sluiten om zo de beelden op de TV weer te geven. Met de GPS functie is het mogelijk om de route, afstand en snelheid van uw bezigheden bij te houden.
Op het moment dat u de camera aan uw lichaam bevestigt zal deze ook niet hinderen, omdat de camera erg licht in zijn gewicht is. De camera is op afstand te bedienen door de meegeleverde afstandsbediening, deze kan om uw pols worden gedragen