Ôjouvence Oogmaskers Anti-rimpel Anti-veroudering - € 5,- | JouwVeilingen.nl

Ôjouvence Oogmaskers Anti-rimpel Anti-veroudering

  • Ôjouvence Oogmaskers Anti-rimpel Anti-veroudering
€ 5,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
5 biedingen - 1x bekeken

Ôjouvence Oogmaskers Anti-rimpel Anti-veroudering Anti-vermoeidheid. Niets is vervelender dan er vermoeid uit zien. Verwijder donkere kringen en laat uw ogen herleven. Geconcentreerd met hyaluronzuur, collageen en vitamine A, Deze EYE PATCHES-verzorging laat de huid herleven en geeft je jeugd en uitstraling terug. Verzorg en herstel de huid tot in de diepste poriën rondom de ogen. Dankzij het collageen en vitamine A kunt u profiteren van vele vitaliserende voordelen. Tekenen van ouderdom / vermoeidheid / verslapping / rimpels en wallen.

Krijg een sublieme look in slechts 15 tot 20 minuten. Plaats de patches onder je ogen. Wacht even, en Yes celregeneratie wordt geactiveerd om een liftend en verstevigend effect te creëren!

De verzorging bevat 60 patches, 30 x de mogelijkheid om er beter uit te zien dus. We raden 2 tot 3x per week aan om de effecten van hyaluronzuur, collageen en vitamine A te behouden en te vernieuwen.

100% LICHAAMSVRIENDELIJK: geen risico op allergieën of irritatie met ooglapjes. De verzorging verstopt de poriën niet en is geschikt voor alle huidtypes. Niet getest op dieren!