Ôjouvence Regenererende Anti-Aging Serum Anti-Rimp - € 1,- | JouwVeilingen.nl

Ôjouvence Regenererende Anti-Aging Serum Anti-Rimp

  • Ôjouvence Regenererende Anti-Aging Serum Anti-Rimp
€ 1,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
1 biedingen - 2x bekeken

Ôjouvence Regenererende Anti-Aging Serum Anti-Rimpel Slakkenslijm. De anti-aging werking van deze serum met vers slakkenslijm is vanaf 30 jaar nuttig bij het voorkomen van rimpels. Ook bij een gezonde levensstijl wordt de huid doffer en verschijnen de eerste fijne lijntjes. Puur slakkenslijm, van nature rijk aan collageen en glycolzuur, helpt rimpels te bestrijden door de huidtextuur te verfijnen en de weerstand van de opperhuid te verbeteren.

De meeste gevallen verdwijnt acne rond de leeftijd van 20 jaar, maar soms houdt het aan of laat het littekens achter. Het gebruik van een crème wordt met name aanbevolen bij de dagelijkse behandeling van acne. Slakkenslijm heeft voordelen erkend sinds de oudheid, rijk aan allantoïne en collageen, het bevordert de regeneratie van epidermale weefsels en verbetert daardoor het uiterlijk van de huid op de lange termijn.

Dankzij de genezende kracht helpt slakkenslijm bij het bestrijden van rimpels, fijne lijntjes, bruine vlekken, littekens, acne, psoriasis, eczeem, brandwonden, rosacea, en couperose.