Ontvochtigers voor thuis, AONELAS Luchtontvochtige - € 30,- | JouwVeilingen.nl

Ontvochtigers voor thuis, AONELAS Luchtontvochtige

  • Ontvochtigers voor thuis, AONELAS Luchtontvochtige
  • Ontvochtigers voor thuis, AONELAS Luchtontvochtige
  • Ontvochtigers voor thuis, AONELAS Luchtontvochtige
  • Ontvochtigers voor thuis, AONELAS Luchtontvochtige
€ 30,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
30 biedingen - 1x bekeken

Ontvochtigers voor thuis, AONELAS Luchtontvochtiger voor Slaapkamer met Auto-Ontdooi en Auto-Off Functie, 1,8L Kleine Luchtontvochtigers voor het Drogen Van Kleding Stille Luchtontvochtiger voor


  • 【Hoge efficiëntie ontvochtiger】Onze draagbare luchtontvochtiger maakt gebruik van halfgeleidercondensatietechnologie, die de luchtvochtigheid in de kamer kan verlagen tot onder 45%, kan effectief tot 450 ml water extraheren in een vochtige omgeving bij 80 ° F en 80% RH. Helpt u de luchtkwaliteit te verbeteren, een gezondere en comfortabelere leefomgeving te creëren. 24 uur: 0,54 kWh. De luchtontvochtiger werkt beter bij het sluiten van deuren en ramen.
  • 【Auto-Off & Timing-functie】 De luchtontvochtiger is uitgerust met een zichtbaar waterreservoir van 1,8 l (66 oz). Wanneer het waterreservoir vol is, schakelt de draagbare luchtontvochtiger automatisch uit en wordt het indicatielampje rood om je eraan te herinneren het water te verversen. Je kunt de timertijd ook instellen op 6/8/10h, en deze stopt automatisch wanneer de tijd om is.
  • Automatische ontdooifunctie: glazuur is een veelvoorkomend probleem nadat een luchtontvochtiger lange tijd wordt gebruikt. Onze mini-ontvochtiger is ontworpen met een automatische ontdooifunctie, die dit probleem goed kan oplossen. Wanneer de halfgeleidertemperatuur onder 0 °C bereikt, wordt de automatische ontdooifunctie geactiveerd en zal het ontdooiende indicatielampje tegelijkertijd branden.
  • 【Stille slaapmodus en kleurrijke verlichting】In de slaapmodus werkt de luchtontvochtiger ultrastil (30dB), waardoor een rustige en comfortabele omgeving voor je ontstaat. De luchtontvochtiger met een kleurrijk LED-licht, kunt u het licht regelen op 1 kleur of veranderende kleuren, het kan zeer gemakkelijk als nachtlampje worden gebruikt.
  • 【Brede toepassingen】Zeer efficiënte luchtontvochtigers voor het drogen van kleding houden je weg van vocht in huis. Het compacte formaat en de ingebouwde handgreep aan de achterkant maken het gemakkelijk voor u om de luchtontvochtiger overal mee naartoe te nemen, zodat u overtollig vocht uit de lucht kunt verwijderen in slaapkamers, woonkamers, kasten, keukens, campers, garages, kantoren.