Sandwichmaker, tosti-ijzer, contactgrill, wafelijz - € 22,- | JouwVeilingen.nl

Sandwichmaker, tosti-ijzer, contactgrill, wafelijz

  • Sandwichmaker, tosti-ijzer, contactgrill, wafelijz
  • Sandwichmaker, tosti-ijzer, contactgrill, wafelijz
€ 22,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
22 biedingen - 1x bekeken

Sandwichmaker, tosti-ijzer, contactgrill, wafelijzer, verwijderbare, vaatwasmachinebestendige en antiaanbak grillplaten, 750W (7 in 1)

【7 in 1 Sandwich Maker 】Met 7 soorten platen is het apparaat perfect voor sandwiches, wafels, grills, steaks, cakes, panini's, koekjes, donuts, noten, etc. De machine is geschikt voor het maken van verschillende ambachtelijke gerechten volgens jouw voorkeuren. Eén machine voldoet aan al je behoeften.
【14 anti-aanbak en verwijderbare bakplaat】Bevat in totaal 7 sets van 7 bakplaten. De bakplaten zijn anti-aanbak, verwijderbaar en gemakkelijk schoon te maken. Ze vernielen het oppervlak van het voedsel niet en zien er perfect uit wanneer je het voedsel verwijdert. De sandwichmaker is BPA-vrij, 100% voedselveilig.
Krachtig tosti-ijzer met 750 W, snelle opwarming】Met het hoge verwarmingselement van 750 W bereikt het elektrische wafelijzer snel de kooktemperatuur (ca. 2-5 minuten), de dubbele kookplaten verwarmen gelijkmatig. Regelbare thermostaat tot 240 °C. Dit tosti-ijzer maakt het gemakkelijker om ontbijt klaar te maken.
【Veiligheid en veiligheid met 2 indicatielampjes】 Om je veiligheid maximaal te beschermen is ons wafelijzer uitgerust met een hittebestendige handgreep, LED-lampjes en antislipvoetjes. De rode indicator geeft aan dat het apparaat aan het opwarmen is. De groene indicator geeft aan dat het wafelijzer klaar is. Er is ook een oververhittingsbeveiliging.