SIMOLIO sm-824d1 Wireless Headphones twv €115,- - € 43,- | JouwVeilingen.nl

SIMOLIO sm-824d1 Wireless Headphones twv €115,-

  • SIMOLIO sm-824d1 Wireless Headphones twv €115,-
€ 43,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
43 biedingen - 3x bekeken

SIMOLIO sm-824d1 Wireless Headphones twv €115,-   

OPTICAL / RCA/ AUX AUDIO OUT ONDERSTEUND VOOR DE MEESTE TV'S, ADVANCED 2.4GHZ FHSS TECH, NO PAIRING OR DELAY - Draadloze hoofdtelefoon voor TV met superieure geluidsweergave en een sterk signaal dat door plafonds of muren heen kan. Het effectieve bereik is tot 100 meter.
SINGLE DIGITAL WIRELESS TV HEADPHONES - Spraakaccentuering & ruisonderdrukking verminderen achtergrondgeluiden van TV en laten dialogen eruit springen. De automatische signaalregeling maakt de output stabiel, waardoor de pijn die wordt veroorzaakt door een plotselinge verhoging van het TV-volume wordt voorkomen.
Pas het TV-geluid aan voor de beste pasvorm - Selecteer TONE (Treble/Normal/Bass) om de optimale geluidsfrequentie te vinden om het doelgeluid duidelijk te horen. Met de balansregelaar kunt u het volume rechts/links aanpassen om met beide oren even goed te horen. Mono/Stereo optioneel.
SPARE BATTERIJ, AMBIENT SOUND LISTENER - Een reservebatterij zit altijd in de zenderbasis, opgeladen en klaar om langdurig TV te kijken. Met de omgevingsgeluidsmodus (MIC) kun je horen wat mensen in je buurt tegen je zeggen zonder de draadloze tv-hoofdtelefoon af te zetten.
IMPRESSIEVE DUURZAAMHEID EN FLEXIBILITEIT - Draadloze TV Headsets met duurzame materialen op de headsetarmen voor aanpassing aan een comfortabele vorm. Superzachte oortips van traagschuim plus oorelastieken zorgen voor een ontspannen gevoel. Niet beschikbaar voor pacemakerdragers.


Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.