Tayogo Waterdichte MP3-hoofdtelefoon - € 1,- | JouwVeilingen.nl
  • Tayogo Waterdichte MP3-hoofdtelefoon
  • Tayogo Waterdichte MP3-hoofdtelefoon
  • Tayogo Waterdichte MP3-hoofdtelefoon
€ 1,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
1 biedingen - 3x bekeken

  • Verbeterde 2e generatie magnetische oplader MP3-speler. Tayogo W16 waterdichte mp3-speler is geüpgraded om uitzonderlijke prestaties, gemak en comfort te bieden. Het magnetische laadontwerp maakt de bediening nog eenvoudiger en het opladen efficiënter. Met tot 20 uur afspeeltijd en snel opladen in slechts 1,5 uur, kunt u probleemloos van uw favoriete muziek genieten.
  • Volledig siliconen gecoat en veelzijdige draagopties: Geniet van het ultieme comfort en veelzijdigheid met de Tayogo waterdichte mp3-speler. Het volledig siliconen gecoate frame zorgt voor comfortabel dragen om je nek, terwijl het verlengde hoofdtelefoonsnoer meer flexibiliteit biedt in de manier waarop je hem draagt - om je nek of over je hoofd. Als je hem over je hoofd draagt, is hij compatibel met badmutsen en brillen, waardoor het het perfecte accessoire is voor je watertrainingen.
  • Geïntegreerd ontwerp en 8 GB intern geheugen: onze onderwatermp3-speler heeft een geïntegreerd ontwerp voor maximaal gemak en betrouwbaarheid. Met ingebouwd geheugen van 8 GB kan het tot 2.000 nummers opslaan, zodat u tijdens het zwemmen van uw muziek kunt genieten zonder u zorgen te maken over schade of problemen met de identificatie van de computer. Het is compatibel met iTunes en audioboekbestanden die u downloadt en ondersteunt MP3, WMA, OGG, APE, FLAC, WAV, AAC-LC, m4a-indelingen.
  • IPX8 waterdichte classificatie en 3 m onderdompelbaar: onze waterdichte mp3-speler om te zwemmen heeft een indrukwekkende IPX8-waterdichtheid en kan tot 3 m onder water worden ondergedompeld, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten zoals zwemmen, hardlopen en watersporten. Met de tayogo zwemkoptelefoon kun je zonder zorgen genieten van je favoriete muziek terwijl je jezelf onderdompelt in activiteiten op waterbasis.