ONATISMAGIN Set van 5 pannen - Zilver - € 26,- | JouwVeilingen.nl
  • ONATISMAGIN Set van 5 pannen - Zilver
  • ONATISMAGIN Set van 5 pannen - Zilver
  • ONATISMAGIN Set van 5 pannen - Zilver
  • ONATISMAGIN Set van 5 pannen - Zilver
€ 26,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
23 biedingen - 4x bekeken

ONATISMAGIN Set van 5 pannen, PFOA- en BPA-vrij, inclusief 24/28 cm pan, 16 cm melkpan met handvat en 20/24 cm pan met deksels


Kookpannenset bestaat uit: 23,9 cm pan, 28 cm pan, 2,1 liter pan met deksel van gehard glas, 3,7 liter pan met deksel, 5,8 liter pan met deksel. We bieden 1 jaar garantie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Voedselveilig materiaal: de pannen zijn gemaakt van 304 roestvrij staal en de pannen zijn gemaakt van aluminium, PFOA-vrij, zodat je dagelijks gezond en veilig kunt koken. De pannen en braadpannen met verdikte zijwanden zijn robuust, corrosie- en roestbestendig.
Gemakkelijk schoon te maken: de koekenpan heeft een coating van hoogwaardig PTFE en is gemakkelijk te koken en schoon te maken. De pannen verbeteren de smaak en textuur met minder olie en voorkomen voedselophoping. Vaatwasmachinebestendig.
Compatibel met alle fornuizen: de bodem van de pan is gemaakt van drielaags composietmateriaal dat energie verzamelt, de warmtegeleiding is snel en gelijkmatig, wat helpt om smaak en voedingsstoffen vast te houden tijdens het sudderen. Deze kookset is compatibel met inductie, open vuur, gasfornuizen, enz.
De handgreep van de pan is verlengd om brandwonden te voorkomen door de hitte effectief te isoleren, en roestvrijstalen klinknagels maken de handgreep stevig vast. De ergonomische handgreep zorgt voor een goede grip tijdens het koken.