Led Inbouwspots 6 Stuks - 3000K Warm Wit - € 5,- | JouwVeilingen.nl
  • Led Inbouwspots 6 Stuks - 3000K Warm Wit
  • Led Inbouwspots 6 Stuks - 3000K Warm Wit
  • Led Inbouwspots 6 Stuks - 3000K Warm Wit
€ 5,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
2 biedingen - 1x bekeken

Op zoek naar de perfecte verlichting voor je interieur? Dan zijn deze Led Inbouwspots van Capital Shopping precies wat je nodig hebt! Creëer de ideale sfeer met deze 6 stuks, die jouw ruimte op magische wijze verlichten. Met hun energiezuinige en duurzame design brengen ze niet alleen licht, maar ook een vleugje stijl in jouw huis.

  • 【Aangename en duurzame LED-downlights】 3000K neutraal koel wit met 400 lumen, superhelder, 80Ra hoge kleurweergave, energiebesparende LED-plafondinbouwlampen met efficiëntieklasse A++. Equivalent aan 35W-halogeenlampen, lager verbruik, bespaar 90% op energie, levensduur meer dan 30.000 uur. Niet flikkerend, niet dimbaar.
  • 【Geïntegreerde inbouwdownlights】 Zonder transformator vereist, kunnen Wenscha LED-plafondlampen rechtstreeks worden aangesloten op 230V. Aluminium schaal voor hoge warmteafvoer, duurzaam in gebruik.
  • 【Ultraslanke inbouwplafondlamp】Deze dikke inbouwspots zijn slechts 25 mm/0,98 inch, buitendiameter: 82 mm/3,23 inch, plafondmontagediameter: 75 mm/2,95 inch, installatiediepte: 30 mm. Gemaakt van zinklegering, roestvrij, geen valverf en niet roestig, eenvoudig en veilig te installeren.
  • 【Instelbare verlichtingsrichtingen】 230 V LED-inbouwspots met brede draaihoek van 30° en draaibaar ontwerp van 120° stralingshoek voor flexibele verlichting. Perfecte verlichting voor woonkamer, slaapkamer, eetkamer, keuken, badkamer, kantoor, vergaderruimte, hal, enz.
  • 【Wat je krijgt】 Pakket van 6 LED-inbouwplafondlampen en 1 handleiding. 24 maanden volledige afterservice bij retour/vervanging. Laat het ons gerust weten als u zich zorgen maakt. Een premium service zal binnen 24 uur terugkomen.

Eenvoudig te installeren Led Inbouwspots voor een sfeervolle verlichting

De Led Inbouwspots van Capital Shopping zijn supergemakkelijk te installeren. Met de meegeleverde handleiding kun je binnen no-time genieten van een sfeervolle en gedimd licht in jouw kamer. Zeg maar dag tegen het gedoe van draden en complexe instellingen!

6 Stuks Led Inbouwspots voor een complete verlichting

Met deze listing krijg je maar liefst 6 stuks Led Inbouwspots. Dit betekent dat je meerdere kamers kunt voorzien van een moderne en heldere verlichting. Creëer een gezellige sfeer in je woonkamer, of verlicht alle hoeken van je kantoor voor een optimale werkomgeving.

Energiezuinige verlichting voor lagere elektriciteitskosten

De Led Inbouwspots van Capital Shopping zijn niet alleen mooi, maar ook energiezuinig! Hierdoor kun je besparen op je elektriciteitskosten, terwijl je toch geniet van heldere en krachtige verlichting. Wees milieubewust en geniet tegelijkertijd van een prachtig verlichte ruimte!