Smartwatch Xplore XGO3 - Zwart/Groen - € 49,- | JouwVeilingen.nl
  • Smartwatch Xplore XGO3 - Zwart/Groen
  • Smartwatch Xplore XGO3 - Zwart/Groen
  • Smartwatch Xplore XGO3 - Zwart/Groen
€ 49,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
49 biedingen - 1x bekeken

A-grade-> Nieuwstaat, in originele verpakking

De Xplora XGO3 smartwatch geeft kinderen een perfecte introductie in de digitale wereld en bevat alle belangrijke functies om veilig aan de digitale wereld te wennen en zelfstandiger te worden. De watch biedt gebruiksgemak, plezier en veiligheid in dagelijkse leven voor het hele gezin. Dankzij de mobiele connectiviteit blijven kinderen met hun familie en vrienden verbonden, terwijl ze de wereld zorgeloos kunnen ontdekken.

Zoals met alle Xplora-horloges verbindt de XGO3 ouders met hun kinderen via de gratis te gebruiken, AVG-conforme Xplora-app die verkrijgbaar is in de Apple Store en Google Play Stores. Met de gebruiksvriendelijke app kunnen ouders alle functies van het horloge gemakkelijk bedienen, inclusief het beheer van de contacten, de schoolmodus, locatietracking en nog veel meer.

Met een verbeterde 2 megapixel camera en een grotere batterij van 850 mAh, allemaal gehuisvest in een slanker en lichter ontwerp dan zijn voorganger, wordt de geheel nieuwe
XGO3 ook geleverd met een nano SIM-kaart, zodat je er direct mee aan de slag kan. De XGO3 zit boordevol technologie en bevat alle kenmerken die passen bij een normale mobiele telefoon, maar is speciaal ontworpen voor kinderen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak. Met de stappenteller moedigt de XGO3 kinderen aan om actief te blijven, door hun beweging te belonen met Xplora Coins die vervolgens kunnen worden gebruikt op Xplora’s bekroonde en unieke Goplay-platform. Exclusief nano-simkaart.

Laat je kinderen buitenspelen, vriendjes ontmoeten, plezier maken en beleef samen spannende avonturen - Xplora zorgt voor de rest!

*Om de staat van een item te bepalen ondergaat elk door ons aanboden item een QC -  Quality Check waarbij de verpakking geopend word, zelfs bij nieuw/a-grade items.