QNECT Oplaadbare Beveiligingscamera - € 20,- | JouwVeilingen.nl
  • QNECT Oplaadbare Beveiligingscamera
  • QNECT Oplaadbare Beveiligingscamera
€ 20,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
9 biedingen - 1x bekeken

De outdoor Wi-Fi camera van Qnect is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij en heeft geen vaste stroomdraad nodig. Hij is eenvoudig oplaadbaar via de bijgeleverde USB kabel. De camera is Full HD 1080P en is voorzien van bewegingsdetectie én een ingebouwde microfoon zodat je niet alleen beeld hebt maar ook geluid. Opslag van beelden kan via een micro SD kaart of optioneel via een betaalde cloud service. De camera heeft een kijkhoek van 100 graden en ziet in het donker tot 5 meter ver. De camera is dankzij de magneet eenvoudig uit de houder te nemen. Qnect Your home, enjoy the comfort


Qnect HOME
Ben je het ook beu om voor elk apparaat een ander appje te hebben? Stap in de wereld van Qnect home en ontdek hoe gemakkelijk het is om tal van apparaten vanuit één enkele app te bedienen, of gebruik een voice assistant zoals Google Home of Amazon Alexa voor nóg meer gebruiksgemak. Nieuwe apparaten toevoegen duurt slechts enkele seconden en een hub, gateway of bridge is niet nodig. Let op! Producten van Qnect werken op een WiFi 2,4Ghz verbinding!

JOUW THUIS, JOUW FLOW
Automatiseer je hele huis met “Qnect Flow”. Maak je huis slimmer door snel en eenvoudig scenario’s te maken die je verlichting, sensoren, apparaten, cameras en vele andere toestellen naadloos doen samenwerken.

DRAAG BIJ AAN EEN GROENERE WERELD
Gebruik de Qnect producten om je energieverbruik op te volgen en terug te dringen. Qnect geeft je inzicht in welke apparaten het meest verbruiken en de tools om dit verbruik te verlagen, door bepaalde apparaten bijvoorbeeld enkel ’s nachts te laten werken.

DEEL MET JE FAMILIE
Gebruik de app met de hele familie en zie wanneer iemand thuiskomt. Maak flows wanneer iemand thuiskomt of weggaat. Laat het licht bijvoorbeeld aan gaan nog voordat die persoon binnenkomt.

ÉÉN HUIS, VÉLE MERKEN
Heb je reeds andere slimme merken in huis? Geen probleem! Qnect home is compatibel met tal van slimme platformen zoals Google Home, Amazon Alexa, IFTTT en Conrad Connect. Dit betekent dat je je Qnect producten naadloos kan laten samenwerken met producten van bijvoorbeeld Sonos, Ikea, Philips Hue en tal van andere merken.