Smartwatch Fitness Sport Activity IOS + Android - € 9,- | JouwVeilingen.nl

Smartwatch Fitness Sport Activity IOS + Android

  • Smartwatch Fitness Sport Activity IOS + Android
  • Smartwatch Fitness Sport Activity IOS + Android
  • Smartwatch Fitness Sport Activity IOS + Android
€ 9,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
6 biedingen - 4x bekeken

Ben jij het ook zat om telkens je mobiel uit je zak te halen voor een nieuwe melding? Nu kan je deze gewoon vanaf je smartwatch zien! U verbindt de smartwatch simpelweg uw smartphone met het horloge via Bluetooth. Dankzij de handige reminder krijgt u push-meldingen van meerdere bronnen; SMS, Twitter, Facebook, WeChat en meer!

KLEUR: Zwart

Je kan niet enkel je meldingen zien maar het slimme horloge heeft ook diverse functies om metingen te maken wanneer je aan het trainen bent. Je muziek kan ook zonder problemen bediend worden via de smartwatch en je kan op afstand de camera van je telefoon bedienen om mooie selfies op afstand te nemen. Dankzij de 260mAh batterij kan je het horloge tot 7 dagen op rij gebruiken zonder op te laden.

De COLMI P45 smartwatch beschikt over een prachtig 1,81 inch scherm met een 240x286 pixel resolutie. Je kan uit verschillende watch faces en verschillende menu's kiezen om het uiterlijk aan te passen naar je eigen voorkeur. 

Motiverende ondersteuning

De smartwatch is voorzien van verschillende sportmodi om al je doelen en statistieken voor je favoriete sport bij te houden.

Er zit een hartmonitor op de onderkant, een stappenteller en een slaapmonitor die de kwaliteit van je slaap kan tonen. Ook kun je bijhouden hoeveel afstand je hebt afgelegd en hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Alle bezigheden worden per dag bijgehouden in de dagelijkse statistieken. De band kan gekoppeld worden aan de app die de statistieken naar je smartphone synchroniseert. Zo blijf je gemotiveerd om je gestelde doelen te bereiken.

De smartwatch is IP67 waterdicht wat betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor zweet of problemen bij je handen wassen.